Donatori fără voie, din impozitul pe venitAu aflat de la A.N.A.F. că au fost înșelați! Peste 8.500 de români au descoperit că unele organizaţii s-au folosit de datele lor, pentru a primi bani din direcţionarea a 2% din impozitul pe venit. Totul a ieşit la iveală după ce Fiscul a început să trimită notificări celor care apăreau în evidenţele de donaţii. Este şi cazul unui bărbat din Galaţi, căruia ANAF i-a cerut să confirme că a donat 2% din impozitul pe venit către o organizaţie non profit din Brăila, despre care însă nu auzise niciodată. Omul a solicitat o copie de pe respectivă declaraţie şi a constatat că semnătura de pe declarație era una falsă. Odată înştiinţat, Fiscul nu a virat banii, iar bărbatul a încercat, fără succes, să afle cum s-a ajuns în această situație. Cazuri similare au fost descoperite în toată ţara în ultimele luni. Acolo unde nu au fost confirmate cererile de direcționare a impozitului pe venit, banii au rămas blocaţi până când situaţiile au fost clarificate. Cei înştiinţaţi au la dispoziţie 30 de zile să anunţe dacă nu au făcut donaţia respectivă, caz în care banii rămân blocaţi la stat. Cei care direcţionează banii pot verifica unde ajung aceştia, printr-o cerere depusă la Fisc.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook