Dosarul accidentului mortal în care a fost implicat Chițoiu, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș



Ancheta merge mai departe, în cazul accidentului mortal în care a fost implicat fostul ministrui de Finanțe, Daniel Chițoiu. Dosarul de ucidere din culpă în care este cercetat secretarul general ALDE a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, după, ce, inițial, cazul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Procurorii motivează dispoziţia de preluare a cauzei penale la unitatea de parchet ierarhic superioară, prin intensa reflectare în mass-media a cazului şi consecinţele grave ale accidentului rutier în care au murit două persoane, iar alte două au fost vătămate corporal, precum și a calităţii de membru în organele de conducere ale unei formaţiuni politice a unuia dintre conducătorii auto implicaţi în accident. Deocamdată, a fost dispusă începerea in rem a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare coporală din culpă. Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost externat în a doua zi de Crăciun, din Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Chițoiu va fi audiat după externare, existând suspiciunea că acesta vorbea la telefon în momentul producerii accidentului. Anchetatorii iau în calcul varianta conform căreia mașina la volanul căreia se afla fostul ministru ar fi pătruns pe contrasens. După producerea coliziunii, au existat, însă, declarații verbale contradictorii ale martorilor. În plus, poziția celor două autovehicule implicate în evenimentul rutier nu conducea către o ipoteză clară asupra vinovăției. Accidentul în care a fost implicat Chițoiu a avut loc în 26 decembrie, în Zamfirești, județul Argeș. O femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit, iar alte două persoane au fost rănite.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook