Droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu, evidențiate de testul rapid



Testul rapid arată prezența drogului în sângele creatorului de modă Răzvan Ciobanu, decedat, luni dimineață, în cumplitul accident rutier produs în apropiere de Săcele, județiul Constanța. Rezultatul nu constituie, însă, probă în dosar. Anchetatorii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice, care vor ieși în următoarele trei săptămâni. Oricum, în urma necropsiei efectuate, astăzi, medicul legist a concluzionat că decesul a survenit în urma unei lovituri puternice la cap și nu din cauza consumului de droguri sau a unui atac vascular cerebral ori a unui stop cardiac așa cum s-a speculat după producerea accidentului. După încheierea necropsiei, familia designerului a ridicat trupul neînsuflețit de la Morga Cimitirului Central din Constanța, pentru a-l aduce la București, la capela cimitirului Progresul. Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţă, în urma unui accident produs la intrarea în localitatea Săcele, dinspre Năvodari, pe Drumul Județean 226, în judeţul Constanţa. Potrivit anchetatorilor, acesta era singur într-un Range Rover împrumutat de la un prieten și nu purta centură de siguranță. Din cauza vitezei cu care circula, a ieşit de pe carosabil peste 800 de metri și, în această cursă nebună, a lovit mai mulți copaci. Într-un mesaj rămas în telefon, pe care nu a mai apucat să-l trimită, se plângea unui prieten că s-a rătăcit și nu mai știe unde se află. Designerul, cunoscut pentru nonconformismul său, a avut o viaţă tumultoasă. În anul 2004, într-o emisiune radio, a recunoscut în mod public că este homosexual. În urma crizei din 2010, Răzvan Ciobanu a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa. A fost nevoit să declare falimentul afacerilor sale şi a intrat în depresie. Ulterior, a reușit să se reechilibreze pe plan profesional și a apărut cu un nou look. În plan personal, în vara anului trecut, a trecut prin momente grele, din cauza fostului său iubit. Designerul a declarat public că, din gelozie, fostul iubit l-ar fi bătut. Tot anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost implicat în calitate de martor în dosarul de trafic de droguri „Stupefiante pentru VIP-uri”. El a avut, însă, și calitate de suspect, pentru deținere și consum de droguri. Cu ani în urmă el declara că a fost tentat, din curiozitate, să consume droguri, dar, că nu-și făcuse un obicei din asta.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook