Drumul Național 76, aproape de finalizarePână la 1 decembrie va exista asfalt nou pe cei peste 48 km ai DN 76, din Oradea până pe Dealul Bitiilor, în apropiere de Beiuş! Declarația îi aparține șefului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj-Napoca, Eugen Cecan, prezent la Oradea. Potrivit prefectului județului Bihor, lucrările la porțiunea de drum dintre Hidişelu de Sus şi Oradea, mai exact, sectorul 3, lung de 14,8 km, a ajuns să fie finalizată în proporție de 79%. Și alte sectoare sunt avansate. Optimismul nu este, însă, cuvântul de ordine în Bihor.


DAN POPA, administrator pagina de Facebook Drumul Național 76
“Termenul de 1 decembrie ni se pare un picuț forțat, adică mai este destul de mult de lucru și deja ține și de alți factori cum ar fi condițiile de vreme. De asemenea, capacitatea antreprenorilor de a se mobiliza până la 1 decembrie, forța de muncă. Sunt o grămadă de factori care ar putea împiedica să fie realizat întreg tronsonul până la 1 decembrie. Noi, sincer, ne-am bucura să fie gata, măcar calea de rulare! Am fost acum câteva zile și am făcut poze, le-am postat pe pagină, încă mai este destul de mult de lucru. E vorba de zona Sâmbăta, e vorba despre zona Dușești, e vorba de zona Ceica. Sperăm, totuși, să termine, ca măcar iarna asta să ne prindă circulând în bune condiții între Beiuș si Oradea”.


Cei care au militat de-a lungul timpului pentru finalizarea șantierului DN76 spun că mai este mult de lucru. Și aceasta pentru că tronsonul Vârfurile-Ștei este prevăzut a fi finalizat în iunie 2021, iar recepția finală este prevăzută în 2026, așa cum se poate vedea pe pagina CNAIR. Probleme sunt și la intrarea în Lazuri, pe sensul de mers Ștei-Deva. Aici a mai rămas o bandă neasfaltată, de aproximativ cinci sute de metri. Dacă plouă, noroiul blochează zona dinaintea localității Groși, din județul Arad, unde există o zonă neasfaltată de 1 km. Nu lipsesc denivelările, chiar la granița dintre Bihor si Arad. Există însă și o veste mai bună-urmează să fie finalizată și şoseaua de centură a orașului Săcueni, din județul Bihor, lucrare începută de aproape 10 ani. Drumul, cu o lungime de 7,2 km, în prezent gata în proporție de 85%, va fi deschis traficului până la data de 1 decembrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook