După zece ani în UEAderarea României la Uniunea Europeană a însemnat o serie de avantaje pentru ţara noastră. Dublarea produsului intern brut, creşterea veniturilor populaţiei şi accesul la fonduri europene, sunt doar câteva dintre beneficiile de care s-a bucurat România, arată un raport al Institutului European cu tema „România - 10 ani în Uniunea Europeană”.

KLAUS IOHANNIS, preşedintele României

"Bilanţul celor 10 ani este unul pozitiv pentru România. Putem afirma faptul că ţara noastră, la nivelul întregii societăţi, a resimţit din plin beneficiile care decurg din calitatea de stat membru."

ROXANA DUMITRICĂ, reporter

"La 10 ani de la aderare, România are nevoie în continuare de Uniunea Europeană, cum și Uniunea Europeană are nevoie de România. Afirmația îi aparține președintelui Klaus Iohannis care a subliniat că adoptarea monedei euro este proiectul politic, economic și instituțional ce poate fi transformat în realitate."

GUNTHER OETTINGER, comisar european responsabil pentru buget şi resurse umane

"În următorii ani trebuie investite mai multe fonduri în infrastructură, în noile state membre cum este România, de aceea luptam pentru o stabilitate economică a programelor de coeziune, în ceea ce priveşte bugetul Uniunii, în următorii 10 ani. "

La conferinţa organizată de Banca Naţională, comisarul Gunther Oettinger a adăugat că România are nevoie de aproape două decenii pentru ca Produsul Intern Brut (PIB) să se apropie de media statelor din Uniunea Europeană.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook