Elevii, din nou la şcoală



Emoții mari în prima zi de școală pentru toți elevii! Aceștia și-au reîntâlnit colegii și profesorii, iar pe unii dintre ei i-au cunoscut pentru prima oară. Părinții și bunicii nu au lipsit din această zi importantă.

AMBIANȚĂ MUZICALĂ

ALEXANDRA VLAD, reporter
”După ce anul trecut festivitatea de deschidere a avut loc în online, astăzi, elevii sunt din nou în curtea instituțiilor de învățământ. Plini de speranță și emoții își doresc un an plin cu roade și fără restricții. Și dacă vorbim despre emoții, ca în fiecare an, cele mai multe au fost pentru părinți.”

CĂLIN, elev

”-Ai emoții? Cum te simți în prima zi de școală? –Da, am câteva emoții, este un colectiv nou și sper să fie totul bine. – Este liceul pe care ți l-ai dorit? -Da, este liceul pe care mi l-am dorit, l-am pus prima opțiune și sunt fericit că am intrat.”

RAFAELA, elevă

”Mi-a fost dor, să sperăm că o să stăm cât mai mult fizic. –Școala online cum ți s-a părut? – Nu se compară cu cea fizică. Ți-e dor de colegi de profesori și interacțiunea, din păcate, lipsește în școala online. –Ce așteptări ai pentru acest an școlar? – Să rămânem fizic până la final și să fie totul bine.”

ȘTEFAN, elev

”Este bine, mă bucur că ne-am întors. E mult mai bine să fii cu colegii, cu profesorii, cu părinții. E bine să fim împreună unii cu alții. A fost grea perioada asta, mă bucur că ne-am întors.”

Dacă elevii au avut emoții, părinții au fost și mai copleșiți și au retrăit momentele prin care au trecut și ei.

”Foarte mari. Sunt foarte emoționată, în primul rând, pentru că a reușit să intre în acest liceu și eu le doresc tuturor copiilor să aibă un an nou școlar foarte bun și cu mult, mult succes.”

”Împreună cu ei avem aceleași trăiri, în momentele astea de început de an școlar și cred că nu numai noi, toată lumea, inclusiv cadrele didactice. Mult succes în noul an școlar și fără prea multe restricții.”

”Să aibă parte de cât mai multă școală fizic, cu online-ul e o problemă și mult succes. Să fie totul în regulă, să aibă putere să învețe.”

DANA CORINA BOBOCEA, director, Colegiul Național Grigore Moisil

”În primul rând, să fim cât mai mult la școală, în format fizic la școală. Îmi doresc din tot sufletul ca toată lumea să respecte toate măsurile care au fost impuse la nivelul școlii. Au fost enunțate prin întreaga mass-media, au fost transmise prin canalele noastre de comunicare și îmi doresc tare, tare mult ca școala să se desfășoare în formatul în care suntem obișnuiți și nu online. – Ce mesaj aveți pentru elevi? În primul rând, le urez mult succes în noul an școlar. Le urez să facă față tuturor provocărilor, indiferent de natura acestora.”

Printre cele mai mari dorințe ale elevilor, pentru noul an școlar, se numără activităţile extraşcolare, infrastructura adecvată, digitalizarea şi un climat şcolar sigur, lipsit de fenomenul de bullying.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook