Elevii, duel de vis cu Steaua



Dimineață plină de emoții și mișcare la Școala Gimnazială nr. 59 din Sectorul 6 al Capitalei, cu ocazia săptămânii europene a sportului! Elevii de clasa a VIII-a și-au unit forțele, pentru a ține piept pe terenul de fotbal echipei Academia Steaua. Spectacolul și adrenalina au urcat la cote maxime, având în vedere că pe teren s-a aflat și fostul jucător al roș-albaștilor, George Ogăraru.

GEORGE OGĂRARU, director tehnic, Academia Steaua ”A fost o experiență extraordinară. În primul rând, să fim aici și să vedem entuziasmul copiilor și apoi, bineînțeles, jocul în sine și jocul de fotbal pe care l-am practicat contra lor a fost spectaculos. Am văzut că sunt foarte talentați. Pun multă pasiune în joc și este foarte important pentru acești copilași să aibă și interacțiune cu nivelul profesionist și poate, astfel, reușim să îi atragem către fotbal, către sport.”

După 2-2 la pauză, fotbaliștii de la Academia Steaua s-au impus în final cu scorul de 7-4. Chiar dacă au pierdut, elevii au fost încântați de atmosfera și jocul prestat.

RAREȘ ANDREI BORȚEA, elev, Școala Gimnazială nr. 59 ”Au jucat mai bine decât mă așteptam, sincer, dar și noi am jucat destul de bine. Puteam să jucăm mai bine. Mi-a plăcut foarte mult, am putut să cunosc jucătorii de la Steaua și sper să ne mai jucăm și în viitor.”

MIHNEA IVAȘCU, elev, Școala Gimnazială nr. 59 ”Eu ziceam că ne luăm vreo 6-4, nu 7-4.”

VICTOR NISTOR, profesor sport, Școala Gimnazială nr. 59 ”Școala noastră s-a descurcat foarte onorabil. La început chiar am și condus echipa Stelei, pe parcurs experiența și-a spus cuvântul și copiii s-au simțit foarte, foarte bine și este un real câștig pentru școala noastră, că am avut onoarea și posibilitatea să jucăm cu acești mari campioni.”

De partea cealaltă, roș-albaștrii confirmă distracția și calitatea jocului.

ERIK ZAMFIR, jucător, Academia Steaua ”A fost destul de distractiv pentru că mă știu cu ei. A fost un meci frumos și s-a jucat egal, la egal.”

TEODOR ERHAN, jucător, Academia Steaua ”Mi se pare o activitate foarte interesantă, care ar trebui promovată în mai multe școli și mai des folosită.  Este o experiență frumoasă și îmi face plăcere să pot să joc cu acești copii și să le fac o zi mai frumoasă.”

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59 ”Este o onoare pentru noi să avem de-a face cu sportivi care au făcut istorie în fotbal. Elevii noștri au văzut diferența dintre ce înseamnă a munci și a te pregăti cu timp îndelungat și faptul că nu doar talentul este cel care generează performanța, ci și foarte multă muncă și, mai ales, grija pentru sănătate și grija pentru generațiile viitoare.”

Școala Gimnazială nr. 59 își propune să promoveze în continuare activitatea fizică, alimentația sănătoasă și socializarea, pentru a crea un echilibru în viața copiilor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook