Elitele avocaturii românești, premiate pentru activitatea deosebită, la gala Romanian Legal AwardsElitele avocaturii românești, premiate, joi seară, în cadrul celei de-a patra ediții a galei Romanian Legal Awards! 30 de trofee au fost acordate anul acesta, pentru a răsplăti eforturile, inovația și profesionalismul de care avocații au dat dovadă în activitatea lor.

ANDREI CRISTEA, prezentator, Romanian Legal Awards "Real Estate nu se limitează doar la rezidențial sau doar la credite de birouri, care evident au avut un record în ceea ce privește spațiile de închiriat. Real Estate înseamnă și retail, înseamnă și logistică, iar compania premiată de noi în această seară asistă liderul pieței de retail care are în acest moment 700 de magazine și în următorii doi ani va ajunge la 1000 de astfel de magazine. Vorbim despre câștigătorii Popescu și Asociații, Loredana Popescu, Real Estate."

LOREDANA POPESCU, avocat, „Popescu & Asociații” "Acest premiu reprezintă recunoașterea a multor zile de efort susținut, dar nu numai al meu, ci al întregii echipe cu care am lucrat într-un proiect care a fost extrem de complex. Am dedicat mult efort și eu și toți colegii noștri, este un proiect care încă este în desfășurare. Am încercat să dăm cele mai bune sfaturi, cea mai bună asistență juridică clientului nostru și ne bucurăm foarte mult că am reușit să obținem și o recunoaștere oficială. Orice premiu ne motivează, ne ajută să ne perfecționăm, e o confirmare a faptului că ceea ce facem facem bine, e o recunoaștere și ne motivează să avem același tip de activitate susținută, același ritm care uneori se mai pierde."

Premiată în cadrul galei Romanian Legal Awards a fost și activitatea desfășurată de către avocați în domeniul de banking.

ANDREI CRISTEA, prezentator, Romanian Legal Awards "Nu știu o altă companie care să livreze expertiză și succes cu atâta claritate pe piața românească într-un ritm atât de scurt: Popescu și Asociații, Dana Bivol."

DANA BIVOL, avocat, „Popescu & Asociații” "Vă mulțumesc pentru prezentarea foarte frumoasă făcută, sunt onorată să primesc acest premiu! Mulțumesc colegilor mei avocați, colegilor mei avocați parteneri, care se află astăzi alături de mine și mulțumesc în primul rând clienților, fără de care nu aș fi putut primi un astfel de premiu."

OCTAVIAN POPESCU, avocat, „Popescu & Asociații” "- Cred că această seară arată că profesia de avocat, în primul rând, este un lider printre profesiile care ies în față, indiferent de circumstanțe și situații. - Ce reprezintă acest premiu pentru dumneavoastă? - Reprezintă ce ar trebui să reprezinte pentru orice avocat serios, o bucurie pentru un an de muncă, nu doar a lui, ci a întregii echipe, nu doar a sa, care a venit și l-a ridicat, împreună cu colegii, care au venit și au participat la ridicarea sa, ci și a celor care au stat și au muncit la birou. Cum spunea cineva mai devreme, noi suntem cei norocoși, care am venit și l-am ridicat. Dar în spate, de fapt, se află multe ore de muncă, se află multă sârguință, se află multe nopți nedormite."

Chiar dacă anul 2020 s-a dovedit a fi unul plin de provocări pentru toate domeniile de activitate, acest lucru nu a reprezentat un impediment major și pentru firmele de avocatură.

OCTAVIAN POPESCU, avocat, „Popescu & Asociații” "Avocații învață că nu pot fi afectați de nimic, fiindcă ei trebuie să se descurce în situații care nu sunt întotdeauna cele mai fericite. În general, lucrezi cu ceea ce ai la îndemână și trebuie ca atunci când viața e mai grea sau situația este mai dificilă, să faci într-o formă sau alta să ieși la liman, să izbutești, să izbândești și atunci clar, pandemia a fost grea și pentru noi, dar în niciun caz nu ne-a pus într-o lumină nefavorabilă."

Galele Romanian Legal Awards reprezintă un moment cheie pentru toate casele de avocatură din România, având în vedere faptul că, la acest eveniment, sunt recunoscute, an de an, performanțele obținute de avocați, în anul precedent.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook