Europa, o alegere"Europa unită este cheia reuşitei noastre". La două zile de la summitul aniversar de la Roma, importanţa apartenenţei României la spaţiul comunitar a fost subliniată în special în contextul actual european.

ANA BIRCHALL, ministrul delegat pentru Afaceri Europene
"Viaţa de azi nu poate fi concepută fără acest spaţiu fără frontiere interne, la a cărui securitate contribuie din plin, în fiecare an, România. Susţinem reducerea decalajelor prin promovarea acelor politici care aduc dezvoltarea regională." 

Iar în momentul în care se discută despre o Europă cu ritmuri şi intensităţi diferite, poate că nu ar strica să ne amintim că Europa este o alegere, suţin oficialii.

ANGELA CRISTEA, șef, Reprezentanța Comisiei Europene în România: "Poate că a venit timpul să ne întrebăm nu numai ce aşteptăm noi de la UE ci şi ce aşteaptă UE de la noi şi ceea ce putem noi oferi UE." 

Un răspuns privind evoluţia comunităţii europene în aceşti 60 de ani l-a oferit şi expoziţia 'O Uniune tot mai strânsă — Moștenirea Tratatelor de la Roma pentru Europa de astăzi', ce conţine documente, fotografii și texte despre evenimentul care a pus bazele Uniunii pe care o cunoaştem în prezent.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook