European Drinks și Izvorul Minunilor, alături de bolnavi și mediciEuropean Drinks și Izvorul Minunilor sunt alături de toți cei care suferă în această perioadă grea a pandemiei și continuă seria de donații! Astfel, Spitalul Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea a primit 14.400 de flacoane de apă minerală naturală plată Izvorul Minunilor, la 0,5 litri, în valoare de aproape 20.000 de lei. Apa va fi distribuită pacienților și cadrelor medicale, în pragul sfintelor sărbători pascale, cu scopul de a alina suferința bolnavilor și de a-i ajuta pe cei care depun eforturi supraomenești în lupta cu pandemia de coronavirus.

NICOLAE DANCE, dir. financiar, Spitalul „Dr. Gavril Curteanu” „Mulțumim firmelor European Drinks și Izvorul Minunilor pentru gestul lor, constând în sponsorizarea a 14.400 de sticle de apă minerală plată Izvorul Minunilor, apă necesară pentru aceste momente grele pentru pacienții spitalului și pentru cadrele medicale care asigură asistența medicală a pacienților. Mulțumim de asemenea, și pentru sponsorizările pe care le-au mai făcut în cursul anului 2020, în două rânduri și în 2021 în luna ianuarie.” 

CĂLIN BARABAȘ, dir. Îngrijiri Medicale, Spitalul „Dr. Gavril Curteanu” „Este foarte importantă pentru noi, mai ales pentru colegii noștri care lucrează în echipament de protecție. Vă dați seama că după ce stai 5-6 ore în acest echipament te deshidratezi și această apă minerală naturală Izvorul Minunilor ne ajută în acest sens, să-i putem hidrata, să reziste cât mai mult. Această apă va ajunge și la pacienții care sunt internați în acest spital COVID, unde pacienții sunt în număr din ce în ce mai mare." 

Potrivit oamenilor de știință, hidratarea este vitală pentru funcţiile de bază ale organismului precum reglarea temperaturii corpului și a tensiunii arteriale, pentru buna funcţionare a celulei nervoase, a rinichilor și a mușchilor și pentru digestie. Deshidratarea poate provoca oboseală, epuizare, dureri de cap și reduce semnificativ buna functionare a creierului. European Drinks și Izvorul Minunilor vor fi în continuare alături de cei aflați în linia întâi a luptei cu pandemia, pentru a trece cu bine prin această încercare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook