Evacuați din case, pericol de explozieA fost pericol de explozie seara trecută, la Breaza! Unul dintre vagoanele unui marfar cu nitrat de amoniu a luat foc. Potrivit ISU Prahova, incendiul a pornit de la scânteile produse prin frânare, care au determinat aprinderea podelei de lemn a vagonului încărcat cu substanţa inflamabilă. O catastrofă a fost evitată în ultima clipă, datorită unui impiegat de mişcare, care, la trecerea trenului prin Comarnic, a văzut fum la un boghiu al garniturii şi a luat imediat legătura cu mecanicul, căruia i-a spus să oprească.
Trenul a staţionat în apropiere de halta Breaza. Pompierii au intervenit de urgenţă. Ca măsură de precauţie, populaţia de pe o rază de aproximativ un kilometru a fost evacuată.

AMBIANȚĂ: "Luați-vă haine groase, haideți cât mai repede, e o femeie în vârstă nici dumneavoastră nu sunteți în siguranță."

VOX: "Ne-au zis că să plecăm de acasă, dar unde să plecăm, lăsați că o să fie bine stăm aici în mașină până rezolvă băieții și după intrăm în casă."

AMBIANȚA

VOX: "A zis să plecăm a venit poliția comunitară și ne-a zis să oprim gaze, lumina și să plecăm. Normal că ne este teamă, atâta lume să plece de la gară până aici."

VOX: "Cum să nu ne fie teamă, am plecat doar cu ce aveam pe mine, m-am încălțat, am oprit curentul și am plecat."

VOX: "Ne-a zis să ieșim afară că nu știu ce se întâmplă că bubuie."

AMBIANȚĂ: "Mergeți pe partea stângă, vă rugăm."

Vagonul care fumega a fost decuplat de tren, iar incendiul a fost lichidat, în urma unei acţiuni riscante şi foarte dificile. Impiegatul de mişcare ce a oprit trenul va fi premiat de CFR. Ministrul Transporturilor a dispus o Comisie de cercetare care va analiza cauzele producerii incidentului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Secretul mastii
Drama

Secretul mastii

În jurul anului 1700, prințul moștenitor Lee Seon luptă împotriva organizației Pyunsoohwae, organizație care se pregătește să privatizeze alimentarea cu apă a Joseon-ului.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook