Evaluări cu scânteiScandal monstru în mai multe teatre bucureștene după un concurs organizat de Primăria Capitalei. PMB anunțase miercuri că a încheiat evaluările managerilor instituţiilor de cultură din Capitală. Dintre cei 12 manageri care au trecut prin evaluarea anuală unul a obţinut notă mai mică de 7, caz în care contractul încetează, şi unul a primit notă mai mică de 8, fapt care nu îi mai dă dreptul să participe la evaluarea finală. Totodată, doi manageri care au trecut prin evaluarea finală vor trebui să depună un nou proiect în condiţii de concurs. Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, îi cere lui Nicuşor Dan refacerea comisiei de evaluare, după ce a fost examinată de o comisie inadecvată.

MĂDĂLIN GURUIANU, Șeful Biroului de Promovare, Marketing și Organizare, OCC

"Sperăm ca mâine Comisia de Contestații să dea o decizie în favoarea doamnei Felicia Filip, adică să anuleze această procedură, să o reia cu altă comisie mai ales din cauza faptului că nu a existat niciun membru în domeniul muzical în toată această comisie de evaluare."

Nici Marinela Țepuș, director al Teatrului Nottara, care a primit o notă mai mică de 7 la evaluare, nu înțelege de ce Primăria Capitalei a anunțat rezultatele finale înaintea rezultatelor contestațiilor depuse de mai mulți directori.

 prin telefon: MARINELA ȚEPUȘ, directorul Teatrului Nottara

"Cel mai important este să dezmint acum informația din comunicatul PMB cu date false furnizate de doamna director a direcției cultură, învățământ turism. Nu s-a terminat evaluarea suntem înăuntrul singurei etape care ne mai poate apăra, adică a analizei contestațiilor și abia după respingerea sau acceptarea contestațiilor se termină această evaluare. "

Cele 12 instituţii care au făcut obiectul evaluărilor anuale sunt: Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, Teatrul de Comedie, Teatrul de Animaţie „Ţăndărică”, Teatrul Tineretului „Metropolis”, Teatrul „Ion Creangă”, Teatrul Masca, Teatrul Mic, Teatrul Odeon, Teatrul „C. I. Nottara”, Şcoala de Artă Bucureşti, Casa de Cultură „Fr. Schiller”, Biblioteca Metropolitană Bucureşti. Celelalte 4 instituţii care au trecut prin evaluarea finală sunt: Opera Comică pentru Copii, Teatrul Excelsior, Muzeul Municipiului Bucureşti şi Muzeul Naţional al Literaturii Române.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook