Exercițiul ”Seism 2018”, în desfășurareExercițiul național "Seism 2018" este în plină desfăşurare! Potrivit scenariului, în zona seismică Vrancea s-a produs un cutremur care a durat 57 de secunde, la o adâncime de 140 de kilometri, cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter. Astfel, se presupune că numeroase instituții publice, unităţi medicale, clădiri de locuit, obiective sociale, precum şi infrastructura țării au fost distruse de cutremur. Pentru indentificarea victimelor și a pagubelor materiale produse de seism, au fost disponibilizate sute de echipaje ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din toată țara. Exerciţiul se va desfășura pe parcursul a cinci zile și va viza mai multe orașe din țară, dar pleacă de la premisa că Bucureștiul este afectat în cea mai mare măsură. Pentru cele aproximativ 30.000 de persoane rămase fără adăpost, oficialii Ministerului Afecerilor Interne au dispus construirea a două tabere pe stadioanele de fotbal Afumați și Voluntari. În sprijinul echipelor medicale mobile ce acţionează pentru salvarea răniţilor, în Capitală au sosit 168 de medici şi asistenţi medicali din Israel. Totodată, în țară, au mai venit 7 ambulanţe din Austria, 4 ambulanţe din Italia, o ambulanţă din Ungaria, 3 autocamioane din Austria şi 2 autocamioane din Italia. Toate echipajele medicale sosite din celălalte țări europene sunt dotate cu echipamente şi materiale pentru ridicarea de posturi medicale avansate de nivel 2 sau nivel 1. Exercițiul de intervenții în cazul unui seism va dura până în data de 18 octombrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook