Expoziția ”Constelația Cărăbuș”, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”Deschidere oficială a expozitiei de fotografie “Constelația Cărăbuș”, eveniment marcant în viața culturală a Bucureștiului! Vineri a avut loc vernisajul expoziției care cuprinde fotografii rare cu o figură cheie în teatrul de revistă românesc: Constantin Tănase! Expoziția “Constelația Cărăbuș” face parte din seria de manifestări care celebrează împlinirea a 100 de ani de la înființarea Teatrului de Revistă în România.
Cu această ocazie a fost inaugurat și foaierul teatrului.

VASILE MURARU, director, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” ”Programul a început de dimineață cu tăierea panglicii acestei minunate expoziții, acestui colț de rai care evocă istoria teatrului de revistă românesc.”

VALENTINA FĂTU, actriță, Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" ”Se inaugurează o expoziție de fotografie și inaugurăm Aripa Cărăbuș a foaierului Teatrului Tănase. Avem două expoziții, una va avea caracter permanent, iar una caracter temporar. Această expoziție temporară a fost organizată prin sprijinul și cu amabilitatea Muzeului Județean Vaslui și o parte dintre ele cu sprijunul Muzeului Teatrului Național din București.”

CORINA CHIRIAC ”Teatrul Tănase îl comemorează pe fondatorul teatrului și actorul Constantin Tănase, la un centenar de când există scena de revistă românescă, și vreau să îl felicit pe directorul artistic al teatrulu, domnul Muraru, pentru că a organizat acest eveniment, dar mai ales vreau să o felicit pe actrița Valentina Fătu, care a avut ideea.”

Organizatorii expoziției spun că scopul este acela de a transmite tinerei generații o istorie care merită să fie știută. Invitații au avut parte și de o surpriză: proiecția filmului ”Visul lui Tanase”, realizat in anul 1932! Pelicula face parte din seria primelor filme românesti, în care joacă chiar marele actor de teatru de revistă, Constantin Tănase.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook