Familia foștilor absolvențiMomente emoționante, în vârf de munte! Foștii elevi ai Liceului Industrial Radio – TV Brăila, promoția 1972 – 1977, au sărbătorit împreună împlinirea a 45 de ani de la absolvire. Foștii liceeni și-au dat întâlnire la o vilă din stațiunea Păltiniș. Se împlinesc 50 de ani de când s-au cunoscut și 45 de ani de când drumurile lor în viață s-au despărțit. Câțiva foști colegi au reușit, însă, de-a lungul anilor, să îi mențină uniți. Din cinci, în cinci ani, foștii liceeni s-au întâlnit pentru a depăna amintiri, pentru povestiri din viața de zi cu zi, dar și pentru a-i omagia pe cei care au părăsit această lume, rămânând, însă, în sufletele celorlalți. Reuniunea, la care a fost prezentă și fosta dirigintă, ajunsă la venerabila vârstă de 90 de ani, a debutat cu strigarea catalogului, într-o manieră originală, care a stârnit zâmbete.

AMBIANȚĂ: 
”- Micula Viorel.
- Prezent!
- Frumos îmbrăcat, are și matricolă.
- Sărut-mâna!
- Podariu Dorel.
- Prezent!
- Nu se potrivește cravata cu ținuta.
- Schimbăm ținuta!”

VIOREL MICULA, absolvent ”Am pășit cu sfială la Brăila, curajoși, însă, și încrezători în forțele noastre, în liceul care avea să devină pentru noi a doua casă. Au fost o parte din anii devenirii noastre, în care fiecare dintre noi am avut parte de numeroase și diferite experiențe, trăiri, percepții, și unele chiar unice. (...) Sunt mândru și vă mulțumesc că v-am avut profesoară și dirigintă pe dumneavoastră, stimată doamnă Atena Mușat, și că v-am avut colegi dragi pe voi, pe toți.”

Diriginta Atena Mușat le-a fost dascăl, călăuză și a doua mamă adolescenților veniți, în 1972, din toate colțurile țării, pentru a studia la liceul din Brăila.

ATENA MUȘAT, dirigintă ”Acești copii, care erați de 14 - 15 ani, astăzi, încă o dată, domni, care v-ați făcut datoria, atât pentru țară, cât și pentru familia voastră, și v-ați onorat familiile din care ați plecat și care v-au educat și care v-au pus temelia educației pentru toată viața.”

Întâlnirea cu foștii colegi de liceu, năvala amintirilor și peisajul montan în culorile aprinse ale toamnei au trezit melancolia și oamenii în toată firea de acum au împletit zâmbetul cu lacrimile, dar și cu speranța că se vor reîntâlni, la fel de uniți ca până acum.

AMBIANȚĂ: ”Eu vă mulțumesc, dragii mei elevi, și acum domni mari, frumoși, cu familii, cu nepoți, și mă bucur că ați rămas o familie unită, ceea ce nu s-a întâmplat cu alte generații. Vă mulțumesc și îi mulțumesc și lui Dumnezeu că am trăit să vă mai revăd!”


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook