Fostul jucător la CFR Cluj, Gabriel Mureșan, candidat PNL la Primăria ApoldFostul fotbalist la CFR Cluj, Gabriel Mureșan, candidat PNL la Primăria comunei Apold din județul Mureș! Fost sportiv de performanță, la ora actuală, antreprenor, Gabriel Mureșan are o planuri mari pentru Apold, acolo unde locuiește. Candidatul PNL vrea să devină edil al comunei Apold pentru că, spune el, în ultimii ani, în zonă nu s-a schimbat nimic în bine. Domnește sărăcia, iar o bună parte dintre locuitori au plecat la muncă în Germania, pentru un trai decent.

prin telefon: GABRIEL MUREȘAN, candidat PNL, Primăria Apold, jud. Mureș „În primul rând, că nu avem asfalt! Abia acum s-a început la canalizare. Satele din comună duc lipsă de apă. Sunt mai multe lucruri. În primul rând, infrastructura e la pământ la noi. Cu mai multă implicare, cred că putem să schimbăm în bine această comună.”

Fostul jucător la CFR Cluj este decis să rezolve nevoile comunei. El a creionat și modelul primarului care ar putea schimba lucrurile în bine la Apold, un model care îl inspiră în cursa pentru primărie.

prin telefon: GABRIEL MUREȘAN, candidat PNL, Primăria Apold, jud. Mureș „În primul rând, să fie un lider, ca ceilalți să asculte de el, să fie înțelegător, să-i asculte pe oameni, să le asculte problemele și să aibă lângă el o echipă profesionistă, capabilă de a accesa fonduri europene. Fără fonduri europene nu putem scoate comuna asta de unde este.” 

Gabriel Mureșan a avut o evoluție foarte bună în viața sportivă și a devenit un jucător emblematic al echipei CFR Cluj. Acum, administrează o pensiune și vrea să le ofere o viață mai bună locuitorilor comunei Apold.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook