Fostul primar Daniel Tudorache, cercetat penal pentru trafic de influență și spălare de bani



Fostul primar al Sectorului 1 din București, Daniel Tudorache, eliberat pe cauțiune în valoare de un milion de euro și plasat sub control judiciar într-un dosar de trafic de influență și spălare de bani! Tudorache a fost audiat timp de 12 ore de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, într-un dosar privind achiziționarea de tablete pentru elevi, în care este acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Fostul edil este acuzat că în perioada 2008-2018, când a ocupat funcții publice, ar fi beneficiat de sume de bani disproporționat de mari comparativ cu veniturile sale licite. Pentru a ascunde originea banilor, Tudorache ar fi depus circa trei milioane de lei, respect 235.000 de euro în contul fostei sale soții, precum și în contul menajerei sale. Totodată, acesta a achiziționat bunuri imobile pe numele fostei soții în valoare de 305.000 euro, respective 470.000 lei, sume plătite cash. Tot prin intermediul fostei soții, Daniel Tudorache ar fi acordat un împrumut în valoare de 902.000 de euro unei persoane. De asemenea, ar fi achiziționat și bijuterii cu diamante, în valoare totală de peste 400.000 de euro. Procurorii anticorupție au stabilit cauțiuni care trebuie achitate până la data de 27 noiembrie 2020, atât pentru Daniel Tudorache, cât și pentru celelalte două persoane inculpate în dosar. Astfel, fostul edil trebuie să achite suma de un milion de euro, fosta sa soție, 200.000 de euro, iar cea de-a treia persoană, 75.000 de euro. Daniel Tudorache a anunțat că se suspendă din cadrul Partidului Social Democrat, întrucât nu vrea să pună în pericol șansele formațiunii politice la alegerile parlamentare.


Recomanda prietenilor tai

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook