Ghișeul poștal digital, operaționalModernizare, la Poşta Română! Compania a lansat, în premieră, ghişeul poştal digital. Potrivit Poșteri Române, este creat exclusiv de români, cu scopul de a le oferi clienţilor o soluţie unică pe piaţa serviciilor poştale din ţara noastră, prin complexitatea prestaţiilor oferite, 100% automatizate. Funcționează în regim self-service și este accesibil nonstop. Operaţiuni complete de prezentare şi distribuire de colete şi corespondenţă poştală, cu sau fără ramburs, trimiteri de recomandate, trimiteri cu confirmare de primire, precum şi plăţi de taxe, toate vor putea fi făcute, de acum, în regim self-service. Ghişeul poştal digital are ecran tactil, POS şi pune la dispoziţie şi facilităţi precum cântărirea coletelor, imprimarea etichetelor autocolante AWB şi imprimarea chitanţelor. Plăţile pot fi făcute atât cu cardul, cât şi cash.

FLORINA ILICEA, reporter ”Primul astfel de ghișeu poștal digital a fost amplasat, aici, la Oficiul Poștal 63 din București. Aveți posibilitatea de a veni oricând, la orice oră din zi sau din noapte, pentru a efectua diverse operațiuni, chiar și pentru încărcarea unei cartele telefonice. Iată, după ce selectați operațiunea, introduceți datele personale, apoi alegeți modalitatea de plată, card sau numerar.”

AMBIANŢĂ ”Interoghează serverele poștei, calculează un cost de trimitere. Din acest ecran se pot modifica parametrii, în cazul în care s-a greșit sau s-a selectat ceva necorespunzător. Coletul cu AWB-ul lipit pe el se introduce în celulă. Finalizați!”

CĂTĂLIN TURCU,manager de proiect ”Ideea e veche, implementată cam în toată lumea de câțiva ani buni de zile. Noi am adus ideea, conceptul, în România, acum vreo opt ani de zile. Cam orice serviciu prestat de către acest terminal ar trebui să se întâmple un pic mai rapid decât la ghișeu.”

Ghișeul digital 100% este lansat în condițiile în care angajații Poștei Române se tem de pierderea locurilor de muncă, din cauza automatizării, dar și a lipsei abordării unor noi linii de business. La finele lunii mai, peste 17.000 de salariaţi ai Poștei Române au protestat față de salariile mici și condițiile grele de muncă. Aproape 80% din personal încasează un salariu net sub 1.700 lei/lună.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook