Gigi Becali vrea să fondeze un partid al adevărului, științei și dragostei



Gigi Becali, mereu surprinzător! După ce a anunțat că vrea să-și lase averea fetelor sale, bisericilor și spitalelor, Gigi Becali aruncă bomba și pe scena politică. Latifundiarul a declarat că pregateste un nou proiect politic. El a precizat că vrea sa înfiinteze un partid al stiintei, adevarului si dragostei.

GIGI BECALI, om de afaceri ”- Dumnezeu nu mai suportă lumea, că nu mai e dragoste. Dragostea iubește adevarul, dar adevărul nu mai este. Este minciună! - Și faceti dumneavoastră partidul adevarului? - Da, fac partidul adevarului și al științei și al dragostei. Dragostea anulează nelegiuirea, legea doar o oprește, dar nu o anulează.  Fac, că pot să fac. Trebuie să ai har, ca să faci.”

Gigi Becali și-a făcut intrarea pe scena politică în anul 2000, când a candidat pentru un loc de deputat din partea unei asociații a italienilor din România, ratând la limită intrarea în Parlament. În 2004 a preluat Partidul Noua Generație de la fondatorul acestuia, Viorel Lis, fost primar al Bucureștiului. A promovat o doctrină creștină, de dreapta, cu accente naționaliste, apropiată de cea a Partidului România Mare și a partidelor extremiste europene. În anul 2004 a participat la alegerile pentru președinția României, în calitate de candidat PNG. La alegerile europarlamentare din 2007, s-a aflat pe prima poziție pe lista PNG, dar partidul său nu a trecut pragul electoral. A fost ales în Parlamentul European în 7 iunie 2009 pe lista Partidului România Mare, alături de Corneliu Vadim Tudor. La alegerile parlamentare din 2012 a candidat pentru un mandat de deputat din partea Uniunii Social-Liberale, ca membru al PNL și a fost ales cu majoritate de voturi. În februarie 2013, ca urmare a condamnării cu suspendare pentru sechestrare de persoane, și-a dat demisia din PNL, devenind deputat independent; mandatul său a încetat după condamnarea definitivă, la trei ani de închisoare cu executare, primită pentru coruperea unor înalți funcționari publici în scopul facilitării unui schimb de terenuri. Pe 3 aprilie 2015 George Becali a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook