Grindina a făcut prăpăd, în județul Mehedinți



O furtună puternică însoțită de grindină a făcut ravagii, noaptea trecută, în județul Mehedinți. Pasajul de la Vama Porțile de Fier I a fost inundat, iar culturile agricole din mai multe localități au fost afectate de bucățile de gheață. În urma grindinei s-a format un strat de gheață lat de o palmă.

AMBIANȚĂ "Nu se mai vede ce mai e. Nici nu putem să ieșim în curte ca să vedem dacă mai e la cineva ceva."

Satul Țigănași din comuna Burila Mare a fost cel mai afectat de grindină. Aici, bucățile de gheață au distrus tot ce era în grădini.

VOX "- Pe la ora 5 a început potopul. Pur și simplu s-a rupt cerul! Nu mai puteam să ieșim din case. După aia, a început piatra și ne-a terminat tot ce am avut: cartofi, ceapă, răsaduri, deci, absolut tot! Castraveți, roșii. - Fructele mai sunt în pomi? - Nimic! S-a ales praful!"

VOX "Uitați, vița de vie este ciuruită."

VOX "Zăpada de 15-20 de centimetri. A fost potopul lui Noe, a distrus tot."

În urma ploii s-a format și o viitură care a pătruns în câteva case. În ajutorul oamenilor loviți de necaz au intervenit echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

AMBIANȚĂ "Uite, câtă apă e! Din partea aia, duse încolo."

VOX "- Ce pagube v-a făcut apa? - Tot ce aveam aici, inclusiv lada, tot ce aveam. - Cât a fost apa? Până la genunchi, se vede și pe perete."

VOX "- Ce v-a inundat? - Beciul, grădina, absolut tot, nu mai avem nimic!"

Potrivit meteorologilor, în acest weekend, dar și săptămâna viitoare, vremea a fi extrem de capricioasă, cu averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de grindină. Temperaturile vor fi în scădere, ajungând miercuri până la 14 - 15 grade ziua și 3 - 4 grade noaptrea. De joi, mercurul din termometre va arăta temperaturi în creștere, iar ploile vor deveni sporadice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook