Grupare de proxeneți români, care acționa în Marea Britanie, destructurată



O grupare specializată în trafic de persoane și proxenetism a fost destructurată, în urma unor percheziții simultane, în România și în Marea Britanie. Procurorii DIICOT Iaşi și poliţiștii au făcut, joi, 4 percheziții în Constanța și Bacău, pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în trafic de persoane, proxenetism în formă continuată și spălare de bani. Simultan, Poliţia Metropolitană din Londra a făcut 16 percheziţii la imobilele folosite de membrii grupării. În urma perchezițiilor, 20 de suspecți au fost reținuți, în Londra și Iași. La percheziții, au fost găsite și ridicate sume importante de bani, două autoturisme de lux, laptopuri, telefoane și droguri. Doi dintre liderii grupării, reținuți în Londra, erau căutați în baza unor mandate europene de arestare, emise de autoritățile din România, fiind cercetați pentru tentativă de omor. Zeci de tinere cu nivel scăzut de instruire sau cu o stare materială precară au fost racolate în România și exploatate sexual la Londra. Potrivit D.I.I.C.O.T., tinerele erau recrutate prin inducerea în eroare cu privire la activitatea pe care urmau să o desfășoare sau cu privire la banii pe care îi puteau obține. Fetele erau cazate, inițial, în locuințele membrilor grupării din Iași, Brăila și Constanța și apoi duse la Londra. Ajunse în capitala Marii Britanii, tinerele erau cazate în locuințe închiriate de membrii grupării infracționale, în care se prostituau.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook