Guvernul Dăncilă a primit votul de învestire în ParlamentGuvernul Dăncilă, învestit cu majoritatea voturilor în Parlamentul României! Obiecțiile Opoziției privind calitatea profesională a unor miniștrii și puterile limitate ale premierului, în condițiile în care guvernarea ar fi controlată, de fapt, de liderul PSD, Liviu Dragnea, nu au contat în fața mașinii de vot coordonate de puterea majoritară în parlament. Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, a făcut apel în plenul Parlamentului, la opoziţie şi minorităţi să nu voteze guvernul Dăncilă, să nu lase „paranoia lui Liviu Dragnea să distrugă complet România”. Principalul criteriu care a stat la baza desemnării lui Dăncilă ca premier a fost interesul personal al lui Dragnea, a mai spus Turcan. „Îşi doreşte o persoană comodă, fără opinii politice şi care să execute cu rapiditate ceea ce primeşte în plic de la partid”. Ținta criticilor Opoziției, Liviu Dragnea, a declarat în plenul camerelor reunite, că PSD-ALDE a început în 2016 implementarea celui mai ambiţios program de guvernare din ultimii 27 de ani, însă „adversarii” au încercat să împiedice acest lucru.În discursul său, în care a prezentat programul de guvernare asumat la preluara mandatului, Viorica Dăncilă a spus, printre altele, că noul cabinet va guverna cu mândrie şi respect pentru români. Că atât timp cât va fi prim-ministru nu va introduce nicio taxă nouă în România. Chiar de săptămâna această, va renunţa la formularul 600, şi, în perioadă următoare, la toate celelalte, a promis Dăncilă. Guvernul va răspunde pentru oportunitatea deciziilor sale exclusiv în faţă coaliţiei majoritare. Nicio altă instituţie, centru de putere, nu va mai putea spune Guvernului ce are de făcut, a completat noul premier.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook