Horaţiu Udy îşi exprimă nemulţumirile în ritmuri de hip-hop"Deşteaptă-te române", pe ritmuri de hip hop! Horațiu Udy, un tânăr de 24 de ani din Alba Iulia, a compus și cântat o piesă în semn de protest faţă de situaţia actuală a ţării.

"Am văzut că fosta mea piesă, după 89, a încurajat, cât de cât lumea, au ieşit în stradă pentru dreptul lor, am scris această piesă, Deşteaptă-te Române în ideea că ei vor continua această luptă, împotriva corupţiei parlamentarilor." 

Nemulțumirile tânărului sunt legate, în principal, de cei care ne conduc țara, dar și de faptul că tinerii aleg să plece peste hotare în loc să rămână să lupte pentru un viitor mai bun.

AMBIANTA

El a mai creat o piesă, denumită ”După `89”, care a avut priză la public.

AMBIANTA

El a început să cânte din 2010, iar cea mai mare performanță muzicală pe care a avut-o a fost în 2014 când a cântat într-un club din Moscova, scrie şi ziarul Unirea, din Alba Iulia.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Secretul mastii
Drama

Secretul mastii

În jurul anului 1700, prințul moștenitor Lee Seon luptă împotriva organizației Pyunsoohwae, organizație care se pregătește să privatizeze alimentarea cu apă a Joseon-ului.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook