Ilie Bolojan a câștigat șefia Consiliului Județean BihorRezultatele înregistrate până acum reflectă victoria în alegeri a bihoreanului Ilie Bolojan, care a candidat pentru șefia Consilului Județean Bihor. Potrivit rezultatelor, liberalul Ilie Bolojan, cel care a devenit cunoscut ca edil al municipiului Oradea, a obţinut circa 60 la sută din numărul total de voturi. El a câștigat la diferență mare de contracandidații săi, Szabo Jozsef de la UDMR, și social-democratul Ioan Mang. Bolojan este convins că bihorenii l-au votat după ce au văzut rezultatele muncii sale ca primar.

ILIE BOLOJAN, candidat PNL, Cons. Jud. Bihor "Eu cred că s-a dovedit că, dacă muncești, dacă faci ceea ce ține de tine pentru a crea condiții pentru dezvoltare, dacă respecți oamenii, dacă atragi fonduri europene, dacă livrezi, chiar dacă deranjezi atunci oamenii, totuși, apreciază că se fac lucruri și sunt dispuși chiar să suporte un deranj al acestor lucrări. Se cuvine, deci, să mulțumesc echipei din Primăria Oradea."

Viitorul președinte al Consiliului Județean Bihor are planuri mari pentru următorii patru ani.

ILIE BOLOJAN, candidat PNL, Cons. Jud. Bihor "Ne vom concentra pe câteva proiecte majore pe care trebuie să le preluăm de la Compania Natională de Infrastructură și Autostrăzi. E vorba despre drumurile expres Oradea-Arad, în așa fel încât să urgentăm aducerea la zi a acestor studii de fezabilitate. De asemenea, trebuie să pregătim viitoarea perioadă de programare, pentru că este o oprotunitate să accesăm sume importante din bani europeni. Și asta trebuie să facem și pentru județul Bihor! Nu în ultimul rând, trebuie făcută o reformă serioasă la Consilul Județean, pentru că, dacă banii bihorenilor sunt consumați, cea mai mare parte de această instituție, având un personal supradimensionat și alocând bugete pe tot felul de proiecte care nu aduc un plus de dezvoltare, înseamnă că rămân prea puțini bani ca să rezolvăm aceste probleme pe care vi le-am spus si pe le care le știti și dumneavoastră, cele legate de rezolvarea unor probleme stringente pentru județul nostru".

Se poate vorbi de o victorie a liberalilor în Bihor, dacă se ia în calcul și procentul obținut de candidatul PNL la Primăria Oradea, Florin Birta, care a înregistrat peste 70 la sută din sufragii, urmat la diferență mare de udemeristul Cseke Attila, și de social-democratul Emilian Pavel. Tot la Oradea, noul consiliu local va fi dominat de liberali, cu aproximativ 65 la sută din numărul total de voturi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook