În pregătire, concert aniversar Cornelia și Lupu RednicConcert aniversar, Cornelia și Lupu Rednic! Cei doi rapsozi populari ai Maramureșului, sărbătoresc, anul acesta, un sfert de secol de carieră artistică. Muzică lor autentică încântă, încă din momentul lansării, iubitorii de folclor din țră și din străinătate. Pe 25 martie, vocea Corneliei și cetera lui Lupu Rednic vor răsuna la Sala Palatului, în spectacolul de gală aniversar în curs de pregătire. Li se vor alătura artiști populari din toate provinciile și zonele folclorice ale României, dornici să celebreze împreună cu cei doi fii ai Maramureșului 25 de ani de câtec pe scenele din țară și din străinătate. Concertul de gală va coincide cu lansarea albumului DVD "Maramureș, tărâm de basm", care cuprinde videoclipuri cu piese muzicale originale, interpretate de duetul Rednic în tradiție maramureșeană, album considerat de cei doi artiști drept actul lor de maturitate artistică deplină. Cornelia și Lupu Rednic și-au împletit sufletele în iubire la începutul anilor `90, când s-au și căsătorit. Tot atunci și-au descoperit reciproc talentul muzical și pasiunea pentru folclor și au preluat simbolic ștafeta de rapsozi populari maramureșeni. Respectul pentru creația populară originală, pentru tradiția cântecului maramureșan, pentru locul în care s-au născut, stilul interpretativ și melodiile de mare impact pentru spiritul românesc îi situează pe cei doi rapsozi în elita artiștilor din această țară. Efortul lor de un sfert de secol își găsește împlinirea în lansarea DVD-ului "Maramureș, tăram de basm", la spectacolul de gală din 25 martie, ora 19:00.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook