În pregătire, majorarea taxelor cu până la 500%, pentru clădirile și terenurile neîngrijite din Sectorul 6Lăsarea în paragină a clădirilor și terenurilor ar putea fi taxată drastic în Sectorul 6 al Capitalei. Consiliul Local Sector 6 va dezbate, joi, un proiect de hotărâre privind majorarea cu până la 500% a impozitului aferent clădirilor și terenurilor neîngrijite. Majorarea impozitului va fi evaluată de către organul de control, în baza unui punctaj, în funcție de starea clădirii sau a terenului respectiv. De evaluarea clădirilor și a terenurilor se vor ocupa reprezentanții Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6. Nota de constatare finală va fi insoțită, în mod obligatoriu, de schițe foto care să ateste starea clădirii sau a terenului la data inspecției.

IRINA CODREANU, reporter „După evaluare, proprietarul va fi somat, până în data de 30 aprilie a fiecărui an fiscal în care s-a constatat starea clădirii sau terenului, să efectueze lucrările de îngrijire necesare până la data de 15 noiembrie și să mențină în continuare proprietatea într-o stare bună. Dacă proprietarul se conformează somației în timpul acordat, se încheie proces-verbal de conformitate.”

În cazul în care, după expirarea termenului, se constată că proprietarul nu a efectuat lucrările necesare, în termen de maximum cinci zile lucrătoare va fi întocmită o notă de constatare. Potrivit Regulamentului, fac excepție de la majorarea impozitului clădirile și terenurile neîngrijite pentru care proprietarii dețin autorizație valabilă de construire/desființare și au anunțat începerea lucrărilor la Inspectoratul de Stat în Construcții și la autoritatea publică locală. Dacă proprietarul a obținut autorizație de construire sau demolare și a anunțat începerea lucrărilor, termenul de remediere a deficiențelor constatate se prelungește conform duratei de execuție a lucrărilor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook