În universul poezieiAntologie de poezie, lansată, joi, la sediul Uniunii Scriitorilor din România, Filiala București! Intitulată "Deasupra orașului este cerul", antologia conține creația lirică a 70 de poeți membri ai filialei. Reunește o varietate impresionantă de stiluri, de la scriitori cu vârste și origini geografice diferite, unii chiar din străinătate.

HORIA GÂRBEA, președinte, Asociaţia Scriitorilor Bucureşti "Valoarea textelor este foarte ridicată. Am ales tema "Deasupra orașului este cerul", pentru a da o deschidere cât mai mare unor poeți care sunt niște citadini, dar care nu uită să privească și către înaltul văzduhului."

GEORGE DARAGIU, membru, Uniunea Scriitorilor din România "Este la a V-a ediție de antologii, ceea ce îi bucură pe toți membrii Filialei București-poezie a Uniunii Scriitorilor."

MARIA POSTU, membru, Uniunea Scriitorilor din România "Este o inițiativă foarte benefică pentru toți membrii filialei, care poate că nu colaborează destul de des, din cauza timpului, cu revistele de cultură, și, în felul acesta, se simt inspirați, se simt dornici să împărtășească din experiența lor."

VARUJAN VOSGANIAN, membru, Uniunea Scriitorilor din România "Nu este deloc întâmplător că Național TV e împreună cu noi, pentru că Național TV își onorează numele și este unul din susținătorii și promotorii culturii românești. În ceea ce ne privește pe noi, scriitorii, cred că este foarte important să avem această încredere, că reprezentăm ceva, o încredere care pare zdruncinată, dacă privești peisajul societății românești."

Uniunea Scriitorilor Filiala București-poezie pregătește un alt volum al antologiei, care va fi lansat anul viitor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook