Începe recensământul animalelor de companie, în BucureștiPrimăria Capitalei face recensământul animalelor de companie! Acţiunea va avea loc în următorii doi ani şi va începe în luna noiembrie. Recensământul se va face de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, care va încheia acorduri de colaborare cu Direcţia Generală de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti şi cu poliţiile locale ale sectoarelor 1-6. Proprietarii trebuie să declare toate datele legate de animale: rasă, specie, culoare, talie, sex, vârstă, nume. Recenzorii vor veni la domiciliile proprietarilor, de luni până vineri, între orele 8-20 pentru completarea fișelor. Refuzul de a furniza date constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei. Potrivit proiectului, în cazul decesului sau înstrăinării animalului, proprietarii au obligaţia permanentă de a informa în termen de 15 zile ASPA în vederea operării modificărilor în baza de date sau vor primi o amendă cuprinsă între 400 și 600 de lei. Informaţiile obţinute în urma activităţii de recenzare vor fi înregistrate în Registrul de evidenţă a animalelor cu proprietar de pe raza municipiului Bucureşti.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook