InfoCons îndeamnă la verificarea cu atenție a noilor contracte pentru energie electricăRomânii care intenționează să-și schimbe furnizorul de energie electrică trebuie să fie atenți la mai multe aspecte. InfoCons avertizează că, înainte de a semna un nou contract, consumatorii trebuie să fie atenți la prețul energiei electrice, fix sau variabil, inclus în prețul de furnizare, facturarea unei componente fixe stabilită în lei/zi sau lei/lună, perioada pentru care urmează a se aplica prețul menționat în ofertă, perioada pentru care urmează să fie încheiat contractul, comisionul de încetare a contractului înainte de termen, modalitățile și condițiile privind plata facturilor, modalitățile de transmitere a facturii și a documentelor anexate acesteia, drepturile și obligațiile părților, condițiile privind reînnoirea/prelungirea/rezilierea/ denunțarea unilaterală anticipată a contractului de furnizare și garanțiile solicitate, după caz.

ALEXANDRA VLAD, reporter „În context, InfoCons reamintește și care sunt drepturile consumatorilor. Printre acestea, se numără dreptul de acces la rețelele de energie electrică și gaze naturale. De asemenea, dreptul de a fi informat în legătură cu condițiile generale de contractare, prețurile și tarifele aplicabile, întreruperile programate în furnizarea energiei electrice și gazelor naturale, dar și dreptul de a-i cere furnizorului să ia măsuri pentru remedierea defecțiunilor și a deranjamentelor survenite în rețelele defurnizare.”

Consumatorii care doresc să încheie un nou contract sau au încheiat deja un contract de furnizarea a energiei electrice își pot apăra drepturile și pot lua atitudine când acestea le-au fost încălcate sau nu au fost respectate.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook