Infractorii, o amenințare după sărbătorile pascaleAvertisment din partea autorităților! După Paşte, autoritățile se așteaptă la o escaladare a fenomenului infracțional. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, îi avertizează pe infractorii care se întorc în țară că sunt înscriși într-o bază de date specială, iar polițiștii sunt cu ochii pe ei. Șeful Internelor atrage atenţia că hoții și tâlharii care profită de starea de urgenţă sunt aduși rapid în faţa procurorului, pentru luarea măsurilor legale. Infracţiunile comise în timpul stării de urgenţă primesc sporuri de pedeapsă, deoarece au circumstanțe agravante.

BIANCA ROTARU, reporter ”În acest moment, se observă o scădere a numărului de infracțiuni, dar este doar liniștea dinaintea furtunii. După ce tâlharii și hoții reveniți în țară îşi vor lichida resursele finaciare, se va ajunge la momentul la care vor trece la comiterea furturilor și tâlhăriilor. Asta s-ar putea întâmpla începând chiar din 20 aprilie.”

Unii vor profita de faptul că, din cauza restricţiilor de circulaţie și a distanțării sociale, vor fi martori puțini la comiterea infracțiunilor sau nu vor fi deloc. Liderul Sindicatului Polițiștilor, Dumitru Coarnă, avertizează că vor fi spargeri de magazine, furturi din locuințe şi, foarte grav, tâlhării. În mediul rural, cei mai expuși vor fi bătrânii care locuiesc singuri sau în zone izolate. Autoritățile se așteaptă la atacuri grave, în care viața victimei ar putea fi pusă în pericol. Sindicatului Naţional al Poliţiştilor cer îi Ministerului de Interne să comunice dacă a fost stabilită deja sau este în curs de elaborare o strategie de contracarare a fenomenului infracţional, pentru garantarea siguranţei persoanelor şi a bunurilor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook