Înmatriculările auto revin la normalOdată cu ridicarea stării de urgenţă, va fi reluată activitatea Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto şi se aşteaptă o creştere a înmatriculărilor de vehicule. Şi asta după ce, în perioada 16 martie - 30 aprilie au fost înregistrate aproximativ 100 de mii de înmatriculări, cu 50% mai puţin decât în perioada similară a anului trecut. Această scădere a fost determinată de restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, precum şi de delegarea personalului Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor la alte structuri ale Ministerului de Interne.

comisar RODICA POPESCU, purtător de cuvânt, D.R.P.C.I.V. "Preconizăm că în perioada imediat următoare, numărul solicitărilor să aibă o creştere semnificativă, având în vedere că se vor relaxa măsurile impuse de starea de urgenţă.Începând cu 18.05.2020 se va relua treptat activitatea pe linie de înmatriculări şi permise de conducere, la toate serviciile publice comunitare teritoriale."

Activitatea de examinare va fi reluată în luna iunie şi se va desfăşura în două etape, începând cu proba practică. Vor avea prioritate candidații care au luat sala și ar fi trebuit să dea traseul, precum şi cei cărora urmează să le expire anumite documente aflate la dosarul de inmatriculare. Programarea acestora se va face din oficiu de către serviciile publice comunitare sau prin folosirea platformelor online de către şcolile de şoferi. În cele două luni cât a durat starea de urgenţă, la nivel naţional, aproximativ 70.000 de mii de candidați ar fi trebuit să susțină examenul auto.Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook