Înscrierile în clasa zero, la startAstăzi începe prima etapă de înscriere la clasa pregătitoare, în toate școlile de stat și private. Potrivit Ministerului Educaţiei, completarea şi depunerea dosarelor se va desfăşura în două etape. Prima etapă are loc până pe 23 martie, iar afişarea listelor copiilor înscrişi se va desfăşura în aprilie. Apoi, urmează etapa a doua, între 23 şi 30 aprilie. Cea de-a doua etapă este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ după prima rundă de înscrieri. Listele după etapa a doua vor fi afişate în 7 mai. De reținut este faptul că, părinţii cu copiii care împlinesc 6 ani în perioada 31 august-31 decembrie, îşi pot înscrie copiii în clasa pregătitoare dacă dezvoltarea psihosomatică este una corespunzătoare.

Dosarul de înscriere pentru clasa pregătitoare trebuie să cuprindă: cererea-tip de înscriere, o copie după actul de identitate al părintelui sau tutorelui legal, o copie a certificatului de naștere al copilului și o copie a documentului care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare, dacă este cazul. De asemenea, actele trebuie să fie prezentate și în original. Dosarul de înscriere va fi depus de către părinți, la unitatea de învățământ. Potrivit legislației, înscrierea copiilor se face la școlile de circumscripție. Alegerea unei alte instituții de învățământ este posibilă doar în măsura în care există locuri suficiente și documente care justifică opțiunea părinților.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook