Înscrierile în clasa zero, la startAstăzi începe prima etapă de înscriere la clasa pregătitoare, în toate școlile de stat și private. Potrivit Ministerului Educaţiei, completarea şi depunerea dosarelor se va desfăşura în două etape. Prima etapă are loc până pe 23 martie, iar afişarea listelor copiilor înscrişi se va desfăşura în aprilie. Apoi, urmează etapa a doua, între 23 şi 30 aprilie. Cea de-a doua etapă este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ după prima rundă de înscrieri. Listele după etapa a doua vor fi afişate în 7 mai. De reținut este faptul că, părinţii cu copiii care împlinesc 6 ani în perioada 31 august-31 decembrie, îşi pot înscrie copiii în clasa pregătitoare dacă dezvoltarea psihosomatică este una corespunzătoare.

Dosarul de înscriere pentru clasa pregătitoare trebuie să cuprindă: cererea-tip de înscriere, o copie după actul de identitate al părintelui sau tutorelui legal, o copie a certificatului de naștere al copilului și o copie a documentului care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare, dacă este cazul. De asemenea, actele trebuie să fie prezentate și în original. Dosarul de înscriere va fi depus de către părinți, la unitatea de învățământ. Potrivit legislației, înscrierea copiilor se face la școlile de circumscripție. Alegerea unei alte instituții de învățământ este posibilă doar în măsura în care există locuri suficiente și documente care justifică opțiunea părinților.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook