Întâlnire cu "Logodnica neagră"Alegerea unei cărţi poate fi la fel de dificilă precum o primă întâlnire. Pentru că nu ştii la ce să te aştepţi. Dar cititorii care au ales o întâlnire cu "Logodnica neagră", de Raymond Clarinard s-au bucurat de un rendez-vous în care suspansul şi-a dat mâna cu umorul, fantezia şi acţiunea de calitate.

DANA ANGHELESCU, director, Libris Editorial

"Avem plăcerea să vă anunţăm lansarea unei cărţi deosebite, o traducere a romanului lui Raymond Clarinard, în română, 'Logodnica neagră', o parte a unei trilogii, un roman poliţist, cu umor, suspans, o carte foarte atractivă."

RAYMOND CLARINARD, scriitor

"Visez să cuceresc publicul românesc. Este a doua mea carte aici, prima după o carte publicată în Franţa, şi sper să mai fie şi altele. 'Logodnica neagră' este un roman poliţist, fantasy, a cărui acţiune se petrece în Ucraina zilelor noastre şi a apărut din dorinţa mea de a povesti despre Ucraina înainte de acest război."

IULIA BADEA-GUERITEE, traducător, "Logodnica neagră"

"Nu este doar o carte fantasy, care începe ca un roman poliţist, dar este o carte martor a stilului lui Raymond, care pune în scenă un oraş aproape necunoscut nouă, Kievul."

Raymond Clarinard este în primul rând un iubitor al României. Interesat de limba şi cultura noastră, povestea lui a început cu 40 de ani în urmă, iar pasiunea sa pentru ţara noastră se regăseşte în "Tărâmul făgăduinţei", prima sa carte publicată în limba română.

RAYMOND CLARINARD, scriitor

"M-am îndrăgostit de România în urmă cu 40 de ani. Mărturisesc că s-a întâmplat descoperind-o pe Nadia Comăneci, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Am vrut să ştiu de unde venea şi astfel am descoperit România, cultura şi limba română, pe care o studiez în continuare."

Aşa că, atât Ucraina cât şi România, pot fi descoperite prin ochii unui francez, îndrăgostit de Est.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook