Investiții la CumpănaLa doar câțiva kilometri de Constanța, o comună reușește să se transforme într-un exemplu în privința investițiilor de care pot beneficia toți locuitorii ei. Ne oprim în comuna Cumpăna, unde edilul Mariana Gâju ne-a explicat ce proiecte au autoritățile locale pentru viitorul apropiat.

MARIANA GÂJU, primar, comuna Cumpăna

„După cum ați văzut în localitate se lucrează la Centrul Civic, prin program de dezvoltare locală, ultimul de trei km este din fondul primăriei, în același timp Centrul Civic este prin Compania Națională de Investiții, așteptăm să construim 64 de unități locative, deci locuințe pentru tinerii de la 18 la 35 de ani, de acum doi ani de zile. Obstacolele întâmpinate au făcut să stopăm lucrările, dar au fost reluate și sunt în plină construire."

Îmbunătățirea infrastructurii este de asemenea un obiectiv important în comuna Cumpăna, din județul Constanța.

MARIANA GÂJU, primar, comuna Cumpăna

"Avem în lucru Programul Operațional Infractructură Mare, extindere rețele de canalizare, extindere rețele de alimentare cu apă și reabilitare rețele vechi de alimetare cu apă care sunt cuprinse în această finanțare cu fonduri europene. Ea de asemenea, trebuie să fie finalizată, de acord până la iulie 2023, dar noi vrem să grăbim lucrările ca oamenii să se branșeze, să se racordeze la aceste utilități. În localitate se lucrează în acest moment la construirea unei stații Peco, e atât de necesară pentru comună și sperăm ca ea să fie dată în folosință la finele anului 2022. Anveloparea, eficientizarea energetică a blocurilor existente în localitate este un alt proiect pe care abia așteptăm să fie semnat la finanțare ca să putem să dăm drumul, însă cel mai mult proiectul Anghel Saligny, programul Anghel Saligny care pentru Cumpăna reprezintă proiect de pietruire și asfaltare drumuri de 7,2 km. Toate sunt investiții, lucrări care demonstrează că această comună e vie.”

Digitalizarea este de asemenea un proiect important la Cumpăna, pentru ca locuitorii comunei dar și agenții economici să poată beneficia de o serie de facilități în relația cu autoritățile locale.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook