Invitație în regatul zăpezii



Aventură, distracție, aer curat, bunătăţi tradiţionale și multă voie bună, în regatul zăpezii, la Stâna de Vale! Turiştii care au ales să petreacă sărbătorile de iarnă în cunoscuta stațiune din județul Bihor au făcut o alegere perfectă, mai ales că a fost inaugurată și pârtia Bradul, cu telescaun. Lungă de peste un kilometru, pârtia Bradul beneficiază de o instalație de telescaun cu o capacitate de 350 de locuri.

VOX  ”- Cum a fost pe pârtie astăzi?
- Ok, am apucat să mă dau de două ori și în rest ok.
- Cum e zăpada?
- Bună, zic eu.”

Urcarea cu telescaunul costă 10 lei pentru adulți, iar un abonament costă 200 de lei pe zi. Funcționează zilnic până la ora 17:00, pentru că pârtia nu are nocturnă. Dornici să guste din plin distracțiile în aer liber, turiştii au luat cu asalt pârtiile de schi, săniuș și tubing, dar și Parcul Happy Land Adventure.

VOX ”Pot să zic că este absolut super și nu doar peisajul. Sunt surprins în mod clar, pozitiv. Tot complexul mi-a plăcut, pentru schiat. Mi-a plăcut mâncarea, care este chiar gustoasă. Peisajele, cum am spus deja, sunt superbe. Adică, o surpriză. Nu cunoșteam zona și serios, serios, mi-a plăcut.”

ALEXANDRA SPÂNU, producător, Știri Național TV ”Aici, la Stâna de Vale bucuriile iernii vin atât pe pârtia de schi și săniuș cât și în mijlocul gazdelor primitoare. Așa că, după o zi plină, urmează o masa copioasă și o cană de vin fiert.”

DAN PETRESCU, director hotel ”Le oferim condiții foarte bune și de cazare, hotelul este de trei stele, și de masă. Mâncarea este foarte bună, avem niște bucătari excepționali. Totul este foarte proaspăt, deci, se face în fiecare zi. Baza de tratament este deservită de personal calificat. În plus, în baza de tratament avem și o sauna și un jacuzzi la care au acces.”

Staţiunea Stâna de Vale din judeţul Bihor este renumită pentru aerul curat și condițiile de confort și tratament oferite turiștilor din țară și din străinătate.

DAN PETRESCU, director hotel ”Aș putea să vă povestesc o întâmplare interesantă. Cei de la Ministerul Mediului au trimis un camion cu aparatură, care să măsoare datele de aici. S-au legat la curent, la noi, ca să nu pornească generatorul lor și, după 10 minute, m-au rugat să îmi pornesc mașina, pentru că toate indicatoarele erau pe zero și aveau impresia că toată aparatura este defectă. De fiecare data când se urcă aici sau când ieși din hotel simți că te taie aerul.”

VOX ”Pentru un turist străin, după părerea mea, este clar, o idee foarte bună să vină aici. Va avea exact aceeași surpriză pozitivă pe care am avut-o eu.”

Stâna de Vale, cu aerul puternic ionizat, frumusețea de basm a locului și condiții de practicare a sporturilor de iarnă și distracție în aer liber la nivelul stațiunilor din Austria ori Elveția vă așteaptă, pentru o vacanță de vis.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook