Iohannis atacă, PSD ripostează



Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD! Președintele României acuză Partidul Social Democrat că pune în pericol chiar baza democrației. Șeful statului susține că PSD modifică legile justiției pentru a-și albi propriile dosare și că liderii social-democrați pun interesele lor mai presus de cele ale partidului.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Oamenii s-au dus la vot in decembrie 2016, votand cu bun credinta. Au crezut ceea ce li s-a promis, doar ca din prima secunda s-a intamplat altceva. PSD abia ajuns la guvernare credeti ca s-a apucat sa imbunatateasca economia tarii, sa consolideze statul de drept, sa faca Romania mai puternica? Nu, s-au apucat sa modifice Legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Asta au facut si de atunci intreaga guvernare pesedista a fost un intreg asalt asupra statului de drept si a democratiei din Romania."

Președintele Klaus Iohannis a precizat că a început să reevalueze ideea unui referendum pe Justiție, în ziua alegerilor europarlamentare, scopul fiind acela de a le reda romanilor votul. Șeful statului susține că doar așa românii pot arăta ca nu sunt de acord cu modul în care Partidul Social Democratîși bate joc de țară. Iohannis a spus că, la începutul săptămânii viitoare, va demara consultările pe această temă.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „Întreaga guvernare pesedistă a eșuat. Şi, dragii mei, nu este prima. Din ultimii 30 de ani, de la Revoluție încoace, PSD a fost la guvernare cei mai mulți ani. Din cauza PSD, România nu s-a dezvoltat mai mult.”

Klaus Iohannis a făcut declarațiile la Gala Tineretului Național Liberal, care a avut loc, sâmbătă, la Sinaia, unde a primit premiul „Garantul democrației”. Reacția PSD a venit la scurt timp. Reprezentanții Partidului Social Democrat au respins acuzațiile și au afirmat că Iohannis este în plină campanie electorală, declarațiile sale fiind făcute în contextul alegerilor europarlamentare. Lia Olguţa Vasilescu a venit și ea cu o replică acidă la adresa președintelui, printr-o postare pe pagina sa de socializare. Fostul ministru al Muncii precizează că prima lege dată de Guvernul PSD-ALDE se referea la creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR, nu la Justiţie, aşa cum afirmă şeful statului. Totodată, îi recomandă să se uite în oglindă, să vadă cum arată "un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de instanţe".


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook