Joia de ieşeală, cu Naţional FM



Joia de ieşeală, party cu Naţional FM, în Berăria H din capitală! Weekendul a inceput mai devreme pentru ascultătorii Naţional FM care au răspuns în număr mare apelului făcut de Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, gazdele emisiunii Matinal Efervescent de la Naţional FM. Invitaţi să se ocupe de buna dispoziţie au fost Kamara de la Trupa Alb Negru, Juke Box cu Bella Santiago, Ralph, Domnul Problemă şi Diana Enache.

AMBIANŢĂ

MIHAI GĂINUŞĂ, realizator Naţional FM

"Noi ne pregătim ca în fiecare joi să vă scoatem din casă, de fapt se cheamă Joia de ieşeală. Adică să ieşiţi împreună cu noi şi să intraţi la Berăria H unde o să difuzăm muzică de calitate românească aşa cum facem la Naţional FM."

OANA PARASCHIV, realizator Naţional FM

"Credeţi-mă e o invitaţie pe care nu trebuie să o refuzaţi, mai ales că e un efort foarte mare pentru Mihai să fie la ora asta aici, adică de la 10 noaptea încolo."

KAMARA, artist

"E o iniţiativă bună, eu cred că asta reconectează lumea la muzica românească, este singurul radio care dă muzică românească cu adevărat şi îi mulţumim.., da îi mulţumim."

JUKE BOX & BELLA SANTIAGO, artişti

"Foarte tare, mă bucur foarte mult, practic este radioul care promovează cel mai mult mult muzica în limba şi literatura română ceea ce înseamnă un sprijin pentru artiştii români."

"Super tare că în maşină dăm numai română play pe radio şi mi se pare foarte tare să reprezinţi numai România în ţara ta originară."

Surprizele nu se termină aici. Duminică, 1 decembrie, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv va invită la Berăria H să celebrăm Marea Unire și Ziua Națională a României exact așa cum îi șade bine oricărui român: cu mult joc și voie bună.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook