Juncker: Nu vom accepta ca România să facă paşi înapoiZi importantă la Bruxelles! Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu o serie de oficiali europeni. Discuţiile s-au axat pe tema legilor justiţiei şi a protestelor din ultima perioadă. După reuniunea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, acesta a declarat, în conferinţa de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis, că România a făcut progrese remarcabile în privinţa statului de drept, iar Comisia nu va accepta ca ţara noastră să facă paşi înapoi privind statul de drept.

JEAN-CLAUDE JUNCKER, preşedintele Comisiei Europene

"Am luat la cunoştinţă de faptul ca am fost dezinformat, dar vă anunţ că sunt bine informat în ceea ce priveste deciziile privind statul de drept. Sistemul judiciar din România funcţionează şi nu putem spune acest lucru despre toate statele membre."

Preşedintele Comisiei Europene a mai afirmat că dacă legile vor fi adoptate aşa cum se are în vedere de către Parlament, atunci discuţiile despre Mecanismul de Verificare şi aderarea la Spaţiul Schengen se vor pune în alţi termeni. Totuşi el a adaugat că dacă totul merge bine, ne gândim la Schengen, afirmând că românii nu trebuie trataţi ca nişte cetăţeni de mâna a doua. La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a arătat că problema Legilor Justiţie trebuie să aibă o soluţie la noi, şi nu să vină din afară.

KLAUS IOHANNIS, preşedintele României

"Asteptarea mea este ca legile sa pastreze independenta justitiei si inlesnesc actul de justitie. Eu ma agit destul de mult, ca se vede sau nu se vede"

Vizita șefului statului a avut loc la invitația lui Jean-Claude Juncker și a fost definitivată în luna decembrie a anului trecut.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook