La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule RutiereMoment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

GHEORGHE FRĂȚILĂ, profesor universitar
”Noi am organizat un eveniment aniversar, trebuie să le mulţumim celor au făcut posibil acest moment.”

VIOREL MICULA, absolvent secția Autovehicule Rutiere
"Cu ocazia a 60 de ani de la înființarea Secției de Autovehicule Rutiere din cadrul Facultății de Transporturi, transmit un sincer și călduros "La mulți ani!", celor care au creat și duc mai departe una dintre cele mai importante ramuri ale industriei românești. La ceas aniversar, vreau să mulțumesc foștilor profesori, precum și celor care au făcut posibil acest eveniment. Un gând de recunoștință întregului corp profesoral al Secției de Autovehicule Rutiere din cadrul Facultății de Transporturi din Institutul Politehnic București. Și în mod special, vreau să îi transmit acest gând de recunoștință și domnului profesor Gheorghe Frățilă. Totododată salut pe toţi colegii mei de facultate, şi mă bucur că am avut ocazia să schimb amintiri cu Radu Zilişteanu, cu Sorin Geamănu, "

RADU ZILIŞTEANU, absolvent secția Autovehicule Rutiere
"Această întâlnire a avut drept scop sublinierea importanţei pe care specialitatea Autovehicule rutiere o are în învăţământul tehnic românesc şi importanţa pe care o va avea în continuare."

MIHNEA COSTOIU, rector, Universitatea Politehnică București
”Școala de autovehicule din România s-a dezvoltat pe structura acestui departament...... în acest departament.”

ECATERINA ANDRONESCU, preşedinte Senat Universitatea Politehnică
”Această facultate nu ar putea să fie astăzi ceea ce este fără contribuția profesorilor......... 30 mii de studenți 15 facultăți.”

PĂUN ANTONESCU, profesor universitar
"Pe parcursul dezvoltării acestei facultăți, în mod deosebit al al acestei secții........... de autovehicule rutiere."

MIRON MITREA, absolvent secția Autovehicule Rutiere
”Este o facultate modernă, practi, ea a apărut acum 60 de ani.... deci și această facultate este importantă.”

MIHAI MIHĂIȚĂ, absolvent secția Tehnologia transportului feroviar
”Să aibă în continuare succese deosebite, datorită........... un mare rol în dezvoltarea economică a țării.”

Cu ocazia aniversării celor 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere au fost înmânate diplome onorifice, iar la final a fost dezvelită placa comemorativă.

AMBIANTA inmanare diplome

Facultatea Transporturi organizează şi gestionează, în prezent, activităţile de instruire, cercetare universitară şi inovare tehnologică prin intermediul a patru departamente de specialitate.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook