La o petrecere în apartament pot participa maxim 8 persoaneMinistrul de Interne, în dialog cu cetățenii! Marcel Vela a răspuns, într-un video pe pagina sa de Facebook, unei noi serii de întrebări adresate de către români. Șeful Internelor a lămurit, printre altele, dilema unui bărbat privind numărul de persoane permis la un eveniment în perioada stării de alertă.

MARCEL VELA, ministrul de Interne

"Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase sunt de 16 persoane. În starea de urgență era de 8, în starea de alertă, sunt 16. Iar limita de 8 persoane, așa cum precizați și dumneavoastră, se referă la spații închise. Adică într-un apartament, cineva dorește să-și țină ziua de naștere sau de nume."

Totodată, Marcel Vela i-a răspuns și unei femei care a întrebat dacă se poate deplasa în afara localității, la o proprietate care nu este pe numele ei, ci pe cel al părinților, având asupra ei actele doveditoare.

MARCEL VELA, ministrul de Interne

"Răspunsul meu este da. Este evident o nevoie de a vă lucra terenul părinților, nu trebuie să fie neapărat proprietatea pe numele dumneavoastră. Dacă aveți actele de proprietate și chiar dacă nu aveați același nume ca și părinții dumneavoastră, orice copie după un act de naștere dovedește, eu știu, că faceți parte din familie."

De asemenea, Ministrul de Interne a mai răspuns unei întrebări privind momentul în care românii care se întorc din străinătate nu vor mai fi nevoiți să intre în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Astfel, Marcel Vela a afirmat că acest lucru va fi posibil abia din următoarea sau chiar următoarele două etape de relaxare a restricțiilor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook