Legea nescrisă a străzii



Idee remarcabilă a unui grup de tineri entuziaști, concretizată într-un film-manifest împotriva consumului și traficului de droguri! 25 de studenți și absolvenți ai Facultății de Drept din București, Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, Universității Politehnice din București și de la Academia de Studii Economice Bucuresti și-au unit forțele pentru realizarea filmului de acțiune ”Legea nescrisă a străzii”, produs și regizat de Nicolae Petrescu, cel care a scris și scenariul. Creatorii peliculei au fost încurajați și sprijiniți de Cătălin Țone, şeful Serviciului Antidrog din cadrul Poliţiei Capitalei și profesor universitar la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, dar și autorul mai multor volume privind flagelul drogurilor. ”Legea nescrisă a străzii” este despre polițiștii antidrog din București, care luptă cu o importantă rețea de traficanți de stupefiante, cu ramificații în America de Sud.

FRAGMENT TRAILER FILM:
” – Ce faceți, băi, fetele mele?
– Ne facem traficanți!
- Ați vrut să fiți traficanți de doguri? Poftiți, sunteți traficanți de droguri!”

CĂTĂLIN ȚONE, prof. univ., Academia de Poliție ”A.I. Cuza” ”A ieșit un material de excepție. Au ieșit 50 de minute de suspans, 50 de minute de acțiune din care, eu, personal, am desprins trei mesaje. În primul rând, un mesaj pentru autorități, în legătură cu explozia fenomenului traficului și consumului de droguri. În al doilea rând, un mesaj pentru tineri, să evite drogurile, să stea departe de dependențe, dar și de anturaje suspecte și, de asemenea, să îmbrățișeze meseria de polițist antidrog. Și, în al treilea rând, cred că acest film se vrea a fi și un mesaj pentru traficanți.”

Filmul întreg poate fi vizionat pe Youtube, dând căutare ”Legea nescrisă a străzii – film românesc de acțiune”. Producătorul, regizorul și scenaristul filmului, Nicolae Petrescu, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București și al programului de master Drept Internațional Public, în prezent fiind jurist. De asemenea, este autorul cărților ”Traficul transnațional de persoane” și ”Între glonț și sentiment”, carte în curs de apariție.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook