Liceenii din Turnu Măgurele, în vizită la Centrul Național Media



Incursiune în lumea captivantă a televiziunii! Elevi ai Colegiului Național Unirea din Turnu Măgurele au fost oaspeţii Centrului Național Media. Copiii de clasa a X-a, a XI și a XII-a au făcut un tur al platourilor televiziunilor Național TV, Național 24 Plus, Favorit TV și au vizitat studioul postului de radio Național FM.

VOX "În televiziune, mă impresionează mai mult procesul de realizare al emisiunilor, adică să văd ce se întâmplă în spatele camerei, mi-a plăcut când am fost pe platou, am văzut și camerele și toate persoanele care operează și a fost foarte frumos." 

VOX "În Tv imi place foarte mult faptul că persoanele pot fi informate corect în cele mai multe cazuri, mi-a plăcut prezentarea de astăzi, deoarece am aflat că un post de tv și un post de radio trebuie să fie unitar, (...) și m-a impresionat foarte tare. (...) Ai vrea să lucrezi în televiziune? Este a doua mea varianta, da. Prima care ar fi? Dreptul!" 

ADELINA ELS, profesor de limba română
"Suntem aici pentru că vrem să ne informăm și să ne documentăm în cadrul unui proiect pe care îl derulăm în cadrul școlii noastre, proiectul se numește Euroscola și am vrut să vedem de aproape ce înseamnă media, ce înseamnă munca de televiziune și de radio.(...) Și pe mine și pe copii ne-au impresionat studiourile pe care le-am văzut, faptul că am văzut cum se filmează o emisiune." 

VOX
"Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am mers pe platou și am văzut exact cum se desfășoară totul. De asemenea, mi-a plăcut că am mers în regie și am văzut tot, anumite secvențe din spatele camerelor și cum lucrează oamenii. Este o muncă destul de grea din punctul meu de vedere." 

VOX
"Ce ți-a plăcut ție în televiziune? Mi-a plăcut că se lucrează în echipă. Cineva se informează, cineva citește, cineva scrie, cineva editează și până la urmă este separată munca în echipă, dar trebuie să existe conexiuni și e interesant să vezi cum se produc lucrurile în spatele televizorului pentru că nu putem să ne dăm seamna ce se întâmplă de fapt și cum muncesc oamenii și la ce se ajunge, e interesant." 

După ce au văzut cum funcționează o regie de emisie, cum arată platoul emisiunii Corinei Chiriac, "Opriți timpul", dar şi cum se scriu și se montează știrile, elevii au făcut o escală în platoul emisiunii Miezul Problemei, moderată de Denis Ciulinaru. Fascinaţi de ceea ce au aflat în timpul vizitei la Centrul Naţional Media, liceenii au promis că vor reveni. Unii dintre ei se gândesc, deja, la o carieră în televiziune sau în radio.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook