Licența Omnia Turism, retrasă de Ministerul Turismului



Ministerul Turismului a retras licenţa Omnia Turism. Potrivit unui comunicat de presă al ministerului se arată că Direcția de Control, alături de ANAF, verifică toate contractele încheiate de touroperator. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor derulează acţiuni de stabilire a respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor. Totodată este analizată modalitatea prin care au acţionat agenţiile de turism în relaţiile contractuale cu Omnia Turism, urmând a se stablili dacă acestea au acţionat în nume propriu în relaţia cu clientul sau în baza unui contract de mandat, caz în care responsabilitatea aparţine Omnia Turism. La sediul Ministerului Turismului a avut loc sâmbătă o şedinţă operativă cu privire la identificarea măsurilor de prevenţie în situaţii asemănătoare cu cea generată de agenţia Omnia Turism.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter ”Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre a declarat, după ședință, că toate agențiile de turism vor trebui să aibă obiect unic de activitate și nu vor mai putea vinde vacanțe decât cu cel mult un an în avans.”

El a precizat că ceea ce s-a întâmplat cu Omnia Turism pare a fi un caz premeditat, deoarece agenția este de mult timp în activitate, funcționa bine, iar turiștii nu au avut probleme. Pentru a aduce argumente în favoarea acestor afirmații, ministrul a declarat că Omnia Turism vânduse în avans 8.300 de pachete turistice, încasările fiind de 7,8 milioane de euro, iar patronul companiei, George Negru s-a sinucis săptămâna trecută tocmai din cauza problemelor financiare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook