Linia tramvaiului 41, suspendată de mâine, chiar înaintea începerii bacalaureatuluiSe anunţă un început de săptămână dramatic pentru bucureştenii din sectoarele 1, 5 şi 6 ale Capitalei. Primăria Municipiului București a găsit de cuviinţă să decidă suspendarea circulației tramvaiului 41, chiar în săptămâna în care sunt programate probele scrise la examenul de bacalaureat. Linia tramvaiului 41 este una dintre cele mai solicitate, cu peste 150.000 de călători pe zi. În locul tramvaiului care asigura transportul unui număr semnificativ de călători, vor fi introduse autobuze. Nu este greu de imaginat cum va influența această măsură traficul de obicei extrem de aglomerat din această parte a Bucureștiului. Tramvaiul 41 străbate cei 8 kilometri și jumătate ai traseului în 25 de minute, pe când autobuzele care îl vor înlocui vor parcurge, aceeași distanță, într-o oră şi jumătate.

BIANCA ROTARU, reporter ”Bucureştenii care locuiesc în sectoarele unu, cinci şi şase trebuie să ia în calcul că, de mâine, tramvaiul 41 este exclus ca mijloc de transport. De luni, trebuie să se trezească cu cel puţin o oră mai devreme, pentru a nu întârzia la serviciu. Alarma de trezire va suna mai devreme și pentru absolvenții de liceu, care vor susține, începând de luni, probele în cadrul examenului de bacalaureat.”

În urma sesizărilor bucureştenilor pe adresa redacţiei Ştirilor Naţional TV, am solicitat, la rândul nostru, autorităţilor locale amânarea suspendării tramvaiului 41, până în 6 iulie. Național TV a trimis, joi, această solicitare Primăriei Capitalei, Societăţii de Transport Bucureşti şi Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Directorul S.T.B. a răspuns sec că nu poate amâna suspendarea tramvaiului 41, cu precizarea că măsura este aplicată pentru executarea lucrărilor de reabilitare în cazul a trei obiective importante și anume Podul Grand, Podul Ciurel și metroul din Drumul Taberei.

ANDREI CRECI, director general, S.T.B. ”Din păcate, nu se poate amâna, pentru că joi, 4 iulie, se va închide linia lui 41. De sâmbătă este oprit, teoretic, de pe 4 și, practic, vor fi montate garduri.”

La rândul său, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a trimis o adresă Primariei Capitalei în care cere amânarea suspendării liniei tramvaiului 41. Un demers fără niciun rezultat! Deocamdată, situația a intrat și în atenția publicațiilor satirice. Site-ul Times New Roman notează, cităm: ”S-au montat deja plăcuţele cu “În 2 luni, aici va circula din nou tramvaiul tău”, deci nu este exclus ca lucrările să dureze patru ani.”, am încheiat citatul.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook