Localnicii din Schitu Golești, terorizați de camioanele cu lemneScandal de proporții în comuna Schitu Golești din județul Argeș! Localnicii sunt nemulțumiți că drumul și casele le-au fost distruse de vehiculele grele care transportă lemn. Oamenii au ajuns în culmea disperării și amenință cu blocarea drumului, dacă autoritățile nu vor lua măsuri.

AMBIANȚĂ "A intervenit poliția! Mașina are 12 tone goală. Cu încărcătură depășește 20 de tone."

VOX "Băiatul stă acolo. Deci, coteț, grajduri, tot s-a dus dracu! Tot!"

Localnicii spun că este interzis accesul cu mașini care cântăresc mai mult de 15 tone pe drumurile asfaltate din zonă, însă firma susține că este acoperită de lege.

VOX "Se face un transport forestier supradimensionat, ceea ce drumurile si casele noastre nu pot să suporte tonajul cu care ei trec prin zonă. S-au făcut sesizari către Consiliul Local și primărie in urmă cu câțiva ani și, atunci, ei au luat hotărârea să nu se mai treacă cu mai mult de 15 tone pe drum."

Acum trei ani, însă, același consiliu local a dat o nouă hotărâre, care o modifică pe prima.

VOX "Pentru că s-a turnat un al doilea strat de asfalt, a fost emisă o hotărâre de consiliu local prin care se stabilește la 40 de tone masa maximă admisă a vehiculelor care circulă."

Totuși, primarul localității s-a întâlnit cu reprezentantul firmei și au convenit ca mașinile încărcate cu lemne să circule pe o altă rută decât cea folosită în prezent.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook