Locuitorii de pe strada Drumul Valea Largă sunt revoltaţi



Străzi ca în Evul Mediu! Oamenii care locuiesc pe strada Drumul Valea Largă din sectorul 6 al Capitalei sunt extrem de revoltați! Strada lor este plină de gropi și noroaie. Oamenii nu pot merge pe jos pe această stradă sub nicio formă. Imaginile prezentate de Mariana Coșeraru pe pagina sa de Facebook sunt şocante! "Așa arată o stradă din București, sector 6... De-abia trec mașinile, cu piciorul cam imposibil", scrie telespectatoarea noastră. O echipă Național TV a mers la fața locului si a discutat cu oamenii care locuiesc pe acea stradă. Aceștia spun că si mersul cu masina este o aventură și că sunt nevoiți să își ducă autoturismele tot timpul la sevice, pentru reparaţii.

VOX  "Se vede! Pe jos ce să mai, să ne teleportăm aici. E ok, se va face. Eu sunt agent imobiliar, se va rezolva problema că altfel nu își vor vinde apartamentele oamenii, nu. De cât timp este așa strada? De ceva timp, să zicem de un an de zile. Ați reparat des mașina din cauza străzii? E bombă mașina, se mișcă din toate cele."

VOX  "Cum este strada asta? E foarte frumoasă, vedeți cum se circulă, nu avem cuvinte. Locuiți aici în zonă? Da! Și cum este? Vă stricați mașina des? Vedeți și dvs ce cratere sunt. Se strică. Pe jos mergeți? Poate cu cizmele de cauciuc, altfel nu avem cum. Aveți copii mici? Cum îi duceți la grădinițe, la creșe? Cu mașinile, pe aici nu putem să înaintăm, numai în cizme, v-am zis. Ați făcut ceva către autorități? Vreo sezizare să le spuneți că nu ați putut să vă descurcați așa că este foarte greu? Sesizări sunt făcute zi de zi, dar nah?

Oamenii spun că au făcut mai multe sesizări către autorități și speră ca strada lor să fie asfaltată pentru a putea merge pe jos și pentru a nu își mai distruge mașinile. Redacţia Naţional TV a luat legătura cu primăria sectorului 6, în speranţa rezolvării acestei situaţii. Potrivit reprezentanţilor primăriei, Drumul Valea Largă reprezintă un exemplu clar de haos urbanistic pentru care se fac vinovate mai multe instituții publice, începând cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară și terminând cu Primăria sectorului 6. Îndreptarea acestui dezastru urbanistic va costa Sectorul 6 fonduri suplimentare, mai ales pentru exproprieri. Primarul Sectorului 6 al Municipiului București, Ciprian Ciucu a explicat că Drumul Valea Largă este prins în planul de dezvoltare a Sectorului 6 pe anul 2021. "Până în prezent, a fost achiziționat studiul de pre-fezabilitate în vederea identificării celei mai bune soluții de construire a acestui drum și a suprapunerilor de terenuri proprietate privată peste actuala stradă, în vederea demarării procedurilor de expropriere."


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook