Locuri de joacă periculoaseSancțiuni în valoare de 12.000 lei, aplicate de comisarii Protecției Consumatorilor pentru deficiențe depistate la locurile de joacă din București! Conform comunicatului transmis de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, au fost găsite nereguli, în timpul verificărilor efectuate de comisari la 89 de locuri de joacă din Sectorul 1, date în exploatare în perioada 2019 -2020. Comisarii ANPC au constatat, printre altele, că lipseau autorizația PSI, avizul de amplasare, analiza de risc în exploatare pentru toate echipamentele și contractul de mentenanță pentru echipamente. Totodată, nu era afișat regulamentul de funcționare și lipseau avertizările față de potențiale pericole. Mai mult, nu existau elemente de protecție pentru anumite echipamente de cățărare și nici pentru șuruburile de fixare. În plus, toboganele din plastic erau crăpate, balansoarele erau instabile, iar covorul de tartan prezenta denivelări și chiar unele rupturi. În cazul locurilor de joacă respective, aflate în responsabilitatea Administrației Domeniului Public Sector 1, a fost oprită temporar prestarea servicilor și a fost interzisă utilizarea echipamentelor, până la remedierea deficiențelor.


Recomanda prietenilor tai

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook