Locuri de muncă vacante, în țară și în alte state europenePeste 16.400 de locuri de muncă vacante la nivel naţional. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cele mai multe sunt în Capitală și în județele Arad, Prahova și Timiș, în timp ce în Bacău, Suceava și Caraș-Severin sunt cele mai puţine locuri de muncă libere. Astfel, în Bucureşti sunt aproximativ 3.300 de locuri de muncă, în Arad circa 1.470, în Prahova peste 1.460, iar în Timiş aproape 1.100. La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru agent de securitate, lucrător comercial, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, muncitor necalificat în industria confecţiilor sau vânzator. De asemenea, și în statele europene sunt peste o mie de locuri de muncă vacante. Locuri de muncă sunt oferite și în statele din Vestul Europei. Cele mai multe, respectiv 330, sunt în Portugalia, la cules de zmeură. De asemenea, peste 160 de locuri de muncă sunt oferite în Spania, tot în agricultură, în Malta, pentru şoferi de autobuz, şi în Germania, pentru șofer de camion sau salvamar. Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Belgia, Italia, Finlanda, Luxembourg, Ungaria, Suedia, Slovenia, Norvegia şi Polonia, au de asemenea, oferte de muncă.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook