Locuri de muncă vacante, în țările din Spațiul Economic EuropeanOferte de muncă în străinătate, pentru românii care doresc un trai mai bun și au curajul să se rupă de locurile natale! Aproape 800 de locuri de muncă sunt vacante în Spaţiul Economic European. Cele mai multe sunt disponibile în Marea Britanie, Olanda şi Spania, unde angajatorii caută în special muncitori în agricultură. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, însă, joburi și în alte domenii. Atât angajatorii, cât și solicitanții de joburi, se pot înregistra pe portalul Mobilității Europene Pentru Ocuparea Forței de Muncă.

ANA IACUB, reporter “Persoana care dorește să găsească un job în străinătate își poate crea un cont pe această platformă. După înregistrare, își completează formular de CV online, care poate fi văzut de angajatorii din întreaga Europă. Românii înregistrați, astfel, pe această platformă vor primi informații despre locurile de muncă vacante, care se potrivesc cu profilul fiecăruia, în funcție de pregătirea profesională.”

Angajatorii din Europa caută lucrători în agricultură, îngrijitori persoane la domiciliu, farmaciști, infirmiere sau tehnicieni. În Marea Britanie sunt disponibile peste 170 de locuri de muncă, în Olanda, aproape 170, iar în Spania circa 160. Alte joburi sunt disponibile în Germania, Irlanda, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Ungaria și Slovacia. Persoanele interesate pot viziona ofertele accesând site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde pot fi îndrumate de consilierul Eures.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook