Locuri de muncă vacante, în țările din Spațiul Economic EuropeanOferte de muncă în străinătate, pentru românii care doresc un trai mai bun și au curajul să se rupă de locurile natale! Aproape 800 de locuri de muncă sunt vacante în Spaţiul Economic European. Cele mai multe sunt disponibile în Marea Britanie, Olanda şi Spania, unde angajatorii caută în special muncitori în agricultură. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, însă, joburi și în alte domenii. Atât angajatorii, cât și solicitanții de joburi, se pot înregistra pe portalul Mobilității Europene Pentru Ocuparea Forței de Muncă.

ANA IACUB, reporter “Persoana care dorește să găsească un job în străinătate își poate crea un cont pe această platformă. După înregistrare, își completează formular de CV online, care poate fi văzut de angajatorii din întreaga Europă. Românii înregistrați, astfel, pe această platformă vor primi informații despre locurile de muncă vacante, care se potrivesc cu profilul fiecăruia, în funcție de pregătirea profesională.”

Angajatorii din Europa caută lucrători în agricultură, îngrijitori persoane la domiciliu, farmaciști, infirmiere sau tehnicieni. În Marea Britanie sunt disponibile peste 170 de locuri de muncă, în Olanda, aproape 170, iar în Spania circa 160. Alte joburi sunt disponibile în Germania, Irlanda, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Ungaria și Slovacia. Persoanele interesate pot viziona ofertele accesând site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde pot fi îndrumate de consilierul Eures.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook