Locurile de cazare în căminele studențești, reduse drastic din cauza pandemieiGăsirea unui loc de cazare în Capitală, o adevărată provocare pentru studenți, în acest an! Întrucât căminele universităților din Municipiul București au anunțat că vor caza mai puține persoane în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, mulți studenți vor fi nevoiți să își închirieze o locuință. Reprezentanții Universității din Bucuresti au anunțat că anul acesta, vor putea putea caza circa 4.000 de studenți, comparativ cu 4.600, câți ar putea caza în mod normal, iar Academia de Studii Economice va folosi doar 800 dintre cele aproape 4.200 de locuri de cazare disponibile. Într-o cameră de cămin vor putea locui doar doi studenți, iar prioritate în ocuparea locurilor disponibile vor avea cei care se află în primul an universitar, cei din familii dezavantajate, cei cu probleme sociale, respectiv cei care nu au acces la platformele universității întrucât locuiesc în zone izolate, fără internet. Cei care nu vor prinde un loc în cămin, vor fi nevoiți să-și închirieze o locuință. În ceea ce privește prețurile chiriilor, părerile specialiștilor sunt împărțite. În timp ce unii agenți imobiliari anticipează o scădere a prețurilor în lunile următoare, alții se așteaptă la o creștere ușoară a chiriilor însă, tarifele nu vor fi mai mari comparativ cu anul trecut. Potrivit unui studiu realizat de platforma imobiliară Storia, dintre cei care vor să închirieze o locuință, 50% ar opta pentru un apartament cu două camere, 31% pentru o garsonieră, iar 20%, pentru o casă. Rezultatele studiului arată că cei mai mulți dintre respondenți au un buget cuprins între 151 și 300 de euro pentru chirie. Aceștia sunt urmați de persoanele care vor să plătească mai puțin de 150 de euro lunar, respectiv de cei care sunt dispuși să scoată din buzunar mai mult de 300 de euro pentru o locuință. Potrivit studiului, aproape jumătate dintre respondenți susțin că bugetul alocat chiriei a scăzut în ultima perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce pentru 39% dintre ei lucrurile au rămas la fel, iar pentru 13% bugetul a crescut.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook